30 / 04 / 2024

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı mı

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı mı

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete girdi. Ülkedeki verilerin Türkiye'de kalmasını sağlayacak merkez, veri saklama ve bulut gibi ihtiyaçlar için şirketlerin herhangi bir yatırım yapmadan anahtar teslim hizmet almasına olanak tanıyacak.

Gebze'de afetlerde hızlı müdahale için Kara Kutu hazır: Bina bilgileri, kadastro planları kurtarma için kullanılabilecek

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde olası afetlere hazırlıklı olunması için hazırlanan "Kara Kutu" isimli veri depolama sistemi sayesinde vatandaşlar, belediye ve haberleşme hizmetlerinden 48 saat boyunca kesintisiz faydalanacak ve yıkım anında hızlı müdahale ve yönlendirme yapılabilecek. İşte detaylar...

Turkcell'den babalar gününe özel indirim başladı! Samsung Galaxy Tab S7 FE'ye muhteşem kampanya

Turkcell'in babalar günü hediye konsepti büyük ilgi gördü. Babanıza en özel hissetmesi için alacağınız hediyeler Turkcell ayrıcalığı ile satışa çıktı. Turkcell'in Pasaj uygulamasından hediyenizi seçin babanızı mutlu edin. İlk alışverişlerde 100 TL hediye çeki fırsatını da değerlendirin. İşte detayla

Turkcell Pasaj'dan Anneler Günü'ne özel hediye çeki fırsatı! 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turkcell'in online alışveriş sitesi Pasaj, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde indirim, ücretsiz kargo, vade farksız artı 2 taksit ve hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Peki, Pasaj'da hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar... 

Aker ve AVVA Gebze Center AVM'de mağaza açtı!

Aker ve AVVA yeni mağazalarını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Gebze Center AVM'nin satışı onaylandı!

Doğuş Holding'in 102.5 milyon euro karşılığında satışı için Seyir Gayrimenkul Yatırım AŞ ile anlaştığı Gebze Center Alışveriş Merkezi, otel binası ve ticari alanlarının satış işlemi onaylandı. 

Gebze'de sosyal konut çalışmalarına hız verilecek!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti. Köşker, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Gebze Center'a 3 yeni mağaza açıldı!

Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center, food court'ta açılan Kayseri Mutfağı ve zemin katta açılan Ajda Cafe ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşatacak.

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı!

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete girdi. Ülkedeki verilerin Türkiye'de kalmasını sağlayacak merkez, veri saklama ve bulut gibi ihtiyaçlar için şirketlerin herhangi bir yatırım yapmadan anahtar teslim hizmet almasına olanak tanıyacak.

Turkcell Gebze Veri Merkezi hizmete açıldı!

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı. Veri merkezinin açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptı. Arslan, Turkcell ailesine ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gebze'de inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Gebze Barış Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin yanında bulunan ve yapımı devam eden otel inşaatında meydana geldi.

İstanbul Turkcell Veri Merkezi Haziran'da açılacak!

İstanbul'daki Turkcell Veri Merkezi’ni Haziran’da açacaklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, şirketlerden veri merkezine yoğun talep nedeniyle müteaahhitler gibi maketten yer sattıklarını söyledi.

Real Gebze Center'da mağaza açtı!

Temmuz 2014'te Beğendik tarafından Türkiye operasyonları satın alınan Real Hipermarketler Zinciri, 6 yıl aradan sonra ilk mağaza açılışını Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde yaptı.

Gebze Center AVM'de Real açıldı!

Türkiye faaliyetlerine 1998'de başlayan Real, 6 yıl aradan sonra ilk mağazasını Gebze Center'da açtı. Real'in Gebze Center Alışveriş Merkezi'nde açtığı yeni mağazası, tüketicileri ağırlamaya başladı.

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı mı Haberi

Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı mı

Dünyadaki verilerin Türkiye üzerinden taşınmasını sağlayacak Türkiye'nin alanında en büyüğü Turkcell Gebze Veri Merkezi açıldı. Ülkedeki verilerin Türkiye'de kalmasını sağlayacak merkez, veri saklama ve bulut gibi ihtiyaçlar için şirketlerin herhangi bir yatırım yapmadan anahtar teslim hizmet almasına olanak tanıyacak.


Merkezin açılışı için düzenlenen törene, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Fatih Sayan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ve çok sayıda davetli katıldı.


Törende konuşan Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça, bugün, Turkcell olarak Türkiye'nin en fazla veri trafiği üreten özel sektör kurumu olduklarını belirterek, ancak bununla yetinmediklerini, Turkcell'in hedeflerini artık Türkiye sınırlarının ötesine taşıdıklarını söyledi.


Akça, "Türkiye'deki hedeflerimizin ötesinde, kültürel ve coğrafi yakınlığımız...