04 / 05 / 2024

Turkcell Kule nerede

Turkcell Kule nerede

EXPO 2016 Antalya'nın simgelerinden 100.7 metrelik 'Expo Kulesi'nin yeni adı 'Turkcell Kule' oldu. Amfi tiyatronun adı ise Turkcell Amfi Tiyatro diye değiştirildi.

Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Yüksek fiyatları ile cep yakan Playstation 5 en ucuz nerede satılıyor? BİM, Hepsiburada, PTTAVM, N11 ve Turkcell Pasaj... Piyasanın en ucuz Playstation 5'i burada! Peki, piyasada en ucuz Playstation 5 nerede satılıyor? İşte 7 Kasım 2022 fiyat listesi...

Elmas Kule nerede? Lokasyon bilgisi!

Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Elmas Kule nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Ankara Eliz Kule nerede?

Oran&Güven A.Ş. Ortaklığı imzasını taşıyan Eliz Kule projesi 32 ve 27 katlı iki kuleden meydana geliyor. Peki Ankara Eliz Kule nerede?

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Expo Kulesi'nin yeni adı Turkcell Kule oldu!

EXPO 2016 Antalya'nın simgelerinden 100.7 metrelik 'Expo Kulesi'nin yeni adı 'Turkcell Kule' oldu. Amfi tiyatronun adı ise Turkcell Amfi Tiyatro diye değiştirildi.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Teras Kule Kartal Residence nerede?

Ön talep toplanan Teras Kule Evleri'nde satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilecek. Peki Teras Kule Kartal Residence nerede?

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Toplam 6 adet dükkan, 99 adet ofis, 45 adet daire ve 4 adet dubleks evden oluşan proje 5 bin 477 metrekare arsa alana yayılıyor. Peki Megapol Çarşı Kule nerede yükseliyor?

Dap Teras Kule nerede?

Teras Kule Konutları 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Yakın zamanda satışa çıkacak proje 16 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Dap Teras Kule nerede?

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Turkcell Kule nerede Haberi

Turkcell Kule nerede

EXPO 2016 Antalya'nın simgelerinden 100.7 metrelik 'Expo Kulesi'nin yeni adı 'Turkcell Kule' oldu. Ayrıca 5 bin kişilik amfi tiyatronun adı da 'Turkcell Amfi Tiyatro' yapıldı. Sponsorluk anlaşması uyarınca isim değişikliği 6 ay süreyle geçerli olacak.

Dünyadaki Expo organizasyonunun ilk kez yapıldığı Fransa'nın başkenti Paris'te 1889'da Expo'nun simgesi olarak inşa edilen Eyfel Kulesi, bugün dünyanın en önemli turizm simgelerinden biri. Türkiye'nin Eyfel'i olarak adlandırılan Expo Kulesi'nin de Expo 2016 Antalya'nın simgesi olarak turizme değer kazandırması hedefleniyor.


Expo 2016 Antalya Ajansı'nın düzenlediği yarışmada 127 proje arasından genç mimarlar Melike Atay ve Serdar Kızıltaş'ın, Antalya'nın tarihi Hadrian Kapısı (Üç Kapılar) ve palmiye ağacını simgelendirdiği 100 metre 70 santimlik kule projesi, birinci seçildi. Haziran 2014'te ihalesi yapılan ve temeli atılan kule, 2015'in Nisan ayında tamamlandı....