02 / 05 / 2024

Türkel Yatırım Ve İnşaat iletişim

Türkel Yatırım Ve İnşaat iletişim

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreamland Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Tüzüner tarafından kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

T Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi Beyoğlu'nda 205 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Albuda ve Tarık Aksoy ortaklığında açıldı.

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pirim Group Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Öznur Pirim tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giza Proje Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 16 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Tütüncü tarafından kuruldu.

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuleport Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Makbule Esin Toğlukdemir, Yasemin Durmaz ve Güzin Durmaz Zerentürk ortaklığında kuruldu.

Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı sonuçları açıklandı!

Akiş GYO liderliğinde Akkök Holding iş birliği ile yürütülen, idacapital tarafından geliştirilen,  perakende alanında dijital çözümler sunan girişimlere yönelik "Innovate21st Yatırım ve İvmelendirme Programı" sonuçları açıklandı.

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Örs Zümrüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sude Örs tarafından kuruldu.

Türkel Yatırım Ve İnşaat iletişim Haberi

Türkel Yatırım Ve İnşaat iletişim

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deha Türkel tarafından kuruldu.

Türkel Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Türkiye de ve Dünyada inşaat ve taahhüt işlerini yapabilme, her türlü arsa alımı, satımı, arsalar üzerinde proje geliştirimesi, mimari tasarımların yapılması, tüm izin ve teşviklerin alınması, sahip olduğu veya temsil ettiği mülklerin kiralanması, yönetilmesi, her türlü ithalat ve ihracat yapabilme, fabrika kurabilme, işletebilme, her türlü üretim işlerini yapabilme, üretilen mamüllerin paketlenmesi, pazarlanması,ve satışının yapılması, danışmanlık ve destek hizmetlerinin verilmesi, çeşitli şirketler ile konsorsiyum, ortaklık vb. işbirliklerine girebilmesi, kamu ve özel ihalelere girebilmesi, enerji, üretim, dağıtım, satış işlerinin yapılabilmesi, her türlü savunma sanayine ilişkin parça üretme, taahhütte bulunma, proje üstlenmesi. Teknoloji üretimi, yazılım geliştirilmesi, donanım geliştirilmesi ve...