05 / 05 / 2024

Türkerler Gayrimenkul ankara projesi

Türkerler Gayrimenkul ankara projesi

Türkerler Gayrimenkul'ün, Ankara'da Eskişehir yolu üzerindeki yeni projesi Mahall Ankara'da konut, ofis, mağaza, otel, city suits'lerden oluşan, 3 bin kişinin yaşayacağı ve 10 bin kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği tahmin ediliyor...

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Türkerler, 2 projesiyle kazanç kampanyasına imza atıyor!

Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine duyduğu güven ile yatırımlarını sürdüren Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde hem Türkiye’nin hem de yatırımcının kazançlı çıkacağı bir kampanya başlattı. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Türkerler Holding İzmir ve Ankara projelerinde yüzde 20 indirim!

Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir ve Mahall Ankara projelerinde başlattığı kampanya yoğun ilgi gördü. Projelerde peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Mahall Ankara'da ödemeler 1 yıl sonra başlıyor!

Türkerler Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Yelda Kızıltan ile Mahall Ankara projesi ile ilgili röportaj yaptı. Kızıltan, Mahall Ankara hakkında tüm merak edilenleri anlattı...

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Türkerler 3 şehre imzasını atıyor!

Türkerler Holding, ‘Mahall’ projelerini İzmir ve Ankara’da, Çiftçi Towers projesini ise İstanbul’da hayata geçiriyor..

Türkerler Holding'ten yıl sonu kampanyası!

Türkerler Holding yıl sonuna özel İzmir'de hayata geçirdiği Mahall İzmir projesinde ve Ankara'da hayata geçirdiği Mahall Ankaea projesinde kampanya başlattı...

Türkerler Mahall Ankara ödeme şekli!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydan geliyor...

Türkerler Mahall Ankara konut fiyatları!

Türkerler Mahall Ankara konut fiyatları 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 36 ay ve 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Türkerler Gayrimenkul ankara projesi Haberi

Türkerler Gayrimenkul ankara projesi

Türkerler Gayrimenkul'ün, Ankara'da Eskişehir yolu üzerindeki yeni projesi Mahall Ankara'da konut, ofis, mağaza, otel, city suits'lerden oluşan, 3 bin kişinin yaşayacağı ve tahmini 10 bin kişinin gün içerisinde ziyaret edeceği bir mahalle konseptini Ankara ile tanıştırıyor. Türkerler'in 20 yıllık inşaat deneyimini aktaracağı projeden yaklaşık 1 milyar TL gelir bekleniyor. 


İnşaat ve enerji sektöründe yaptığı yatırımlar, hayata geçirdiği dev projelerle tanınan Türkerler, Ankara'nın mahalle konseptinde, en geniş ölçekli karma projesi Mahall Ankara'yı inşa ediyor. TOKİ ile gelir paylaşım modeli kapsamında hayata geçirilecek projeden 997.5 milyon TL gelir elde edilmesi hedefleniyor. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "TOKİ ile gelir paylaşım modeli çerçevesinde böylesine büyük bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Habertürk...