06 / 05 / 2024

Türkerler Holding işçi alımı

Türkerler Holding işçi alımı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliğine Ankara'dan rekor katılım geldi. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Türker seferberlik çağrısına 7 bin 279 yeni istihdamla katılacaklarını açıkladı.

Türkerler Holding'ten ekonomiye 6 milyar dolarlık katkı!

Gayrimenkul, enerji ve sağlık alanında hayata geçirdiği yatırımlarıyla Ege’nin öne çıkan şirketlerinden biri olan Türkerler Holding'in Türkiye ekonomisine kazandırdığı yatırımların değeri 6 milyar doları aşıyor.

Türkerler'in acı günü! Zekiye Türker vefat etti!

Türkerler Holding'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in anneleri Zekiye Türker vefat etti. Cenazesi Gölbaşı Aile Mezarlığı'na defnedilecek. 

İnşaattan enerjiye, tekstilden sağlığa Türkerler damgası!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “İçinde bulunduğumuz bu eşsiz coğrafya, bize hedeflerimize ulaşmak için çok kıymetli fırsatlar sunmanın yanında, yeni değerler geliştirip büyütmek konusunda da büyük cesaret veriyor” dedi...

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

İş Sağlığı ve Güvenliği Mahall Bomonti sponsorluğunda tartışıldı!

Bu yıl 5'incisi düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi, 11-13 Ekim tarihleri arasında Türkerler Holding desteğiyle gerçeleşti. 

Mahall Bomonti İzmir'in otelini Marriott işletecek!

Mahall Bomonti İzmir'in içinde yer alan otel ile ilgili işletmeci arayışı geçtiğimiz haftalar içinde tamamlandı. Türkerler Holding, otel için Marriott Grubu ile anlaşma sağladı.

Türkerler, 2 projesiyle kazanç kampanyasına imza atıyor!

Türkiye'nin geleceğine ve güçlü ekonomisine duyduğu güven ile yatırımlarını sürdüren Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde hem Türkiye’nin hem de yatırımcının kazançlı çıkacağı bir kampanya başlattı. 

Türkerler'den 664 milyon dolarlık yatırım!

Birçok sektörde faaliyet gösteren Türkerler Holding, 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımına başlayacak. Firma, JES 3 santrali yapımından sonra sırasıyla JES 4, 5, 6, 7 ve 8 yatırımlarını tamamlayacak.

Türkerler Holding'den 664 milyon dolarlık jeotermal yatırımı!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Manisa Alaşehir'de toplam yatırım bedeli 664 milyon doları bulacak olan yeni jeotermal enerji santralleri (JES) kuracaklarını söyledi.

Türkerler'den 75 milyar dolarlık 3 büyük proje!

İnşaat sektöründe aktif rol oynayan Türkerler Holding, yatırımlarına hızla devam edecek. Şirket, 75 milyar dolarlık 3 büyük projeyi hayata geçirecek.

Türkerler Holding işçi alımı Haberi

Türkerler Holding işçi alımı

Başkan Özdebir, istihdam seferberliğine katılım toplantısında işsizlikteki artışa dikkat çekerek özellikle genç işsizlikte oranın yüzde 22.6'ya çıktığını söyledi. Böyle bir süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı seferberliğin önemli olduğunu vurgulayan Özdebir, bu çağrının ardından ASO yönetimi olarak bir çalışma yaptıklarını anlattı. 


BU DAHA BAŞLANGIÇ

Öncelikle meclis üyeleri ve ilk 1000 içindeki firmalardan başlayarak 275 firmayla çalıştıklarını belirten Özdebir, "Bunlardan 183 firma çalışmasını tamamladı ve bize yıl sonuna kadar  8 bin 388 kişiyi işe alabileceklerini söylediler. Ama ASO'nun 8 bin üyesi var ve bu rakam 183 firmayı içeriyor. Diğerleri de dahil olduğunda yeni istihdam sayısı daha da büyüyecek" dedi. 


REKOR TÜRKERLERDE 

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker de seferberlik çağrısına 7 bin 279 yeni istihdamla katılacaklarını açıkladı. Kampanya başladığından bu yana tek firmanın açıkladığı en...