03 / 05 / 2024

Türkerler İnşaat Çiftçi Towers Zincirlikuyu kiralık

Türkerler İnşaat Çiftçi Towers Zincirlikuyu kiralık

Çiftçi Towers satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salondan meydana geliyor

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Bakan Kirişci'den son dakika açıklaması! Çiftçi destek ödemeleri artırıldı! Destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı!

Milyonlarca çiftçiye 1 milyar 602 milyon 683 bin 221 TL'lik destek ödemesinin dün hesaplara yatmaya başladığını açıklayan Vahit Kirişci, konuyla ilgili yeni bir gelişmeyi paylaştı. Buna göre, çiftçi destek ödemeleri artırıldı...

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Snc Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Lale Sincanlı tarafından kuruldu.

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partner Taahhüt Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Bülbül tarafından kuruldu.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkerler Grup Gayrimenkul Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Türker, Halil Ömer Türker ve Yusuf Erdem Türker ortaklığında kuruldu.

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

Sabiha Gökçen-Pendik metrosu inşaatında işçilerin üzerine demir düştü!

Sabiha Gökçen-Pendik arasındaki metro hattının Pendik Yayalar Mahallesi'ndeki tünel inşaatında, işçilerin üzerine demir düştü.

Türkerler İnşaat Çiftçi Towers Zincirlikuyu kiralık Haberi

Türkerler İnşaat Çiftçi Towers Zincirlikuyu kiralık

Çiftçi Towers projesi, Zincirlikuyu'da Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Çiftçi Towers satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 5,5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Türkerler İnşaat ile Çiftçiler Gayrimenkul'ün birlikte hayata geçirdiği Çiftçi Towers Zincirlikuyu projesi kapsamında 45 kattan meydana gelen 2 kule bulunuyor. 


Toplam konut sayısı 288 olan Türkerler İnşaat Çiftçi Towers Zincirlikuyu kiralık konut sayısı ise 128 olarak belirlendi. Çiftçi Towers satılık daire alanları 221 metrekareden başlıyor ve 578 metrekareye kadar yükseliyor. 




Çiftçi Towers satılık dairelerin metrekare birim fiyatları 7 bin 300 dolardan...