30 / 04 / 2024

türkevi binası açıldı

türkevi binası açıldı

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası açıldı!

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Türkiye Başkanı Nureddin Nebati, törende önemli açıklamalarda bulundu.

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ek hizmet binası açıldı!

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin Fatih'te bulunan ek hizmet binası hizmete açıldı. 

Çan Belediyesi ek hizmet binası açıldı!

Çanakkale Çan Belediyesi tarafından vatandaşların hizmet birimlerine erişmeleri için Fatih ve Atatürk mahallelerinde ek hizmet binası açıldı.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açıldı!

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) İstanbul Bölge Başkanlığı Hizmet Binası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açıldı! 

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açıldı...

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı!

Yeniden Refah Partisinin Bartın İl Başkanlığı binası açıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açılış için geldiği şehirde vatandaşlara seslendi.

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Türkevi binasının inşaatı hızlandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, inşaatı hızla devam eden Türkevi binasının yapım alanında incelemelerde bulund

türkevi binası açıldı Haberi

türkevi binası açıldı

Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurul toplantıları için New York’ta olan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni Türkevi binasının açılışını gerçekleştirdi. Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre; BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in de bulunduğu açılışta açıklama yapan Erdoğan, Türkevi binasının uluslararası toplumdaki yerinin de de bir yansıması olacağını dile getirdi.

Temelini 4 sene önce attığı Türkevi binasının açılışını yapmaktan onur duyduklarını belirten Erdoğan, “Devletimize, milletimize kalıcı bir eser daha kazandırıyoruz. Gururluyuz. Çünkü mimarlarımızın, mühendislerin, işçi kardeşlerimizin alınteriyle tamamladık. Mimarinin ve mühendisliğin en son imkânlarının kullanıldığı tasarım, çevreye duyarlılık esasına göre yapıldı. Türkiye bu eserle birikimini ve büyüklüğünü yansıtan bir başyapıt ortaya çıkardı” dedi.

Barışın sembolü

Türkevi’nin, Süleyman Demirel ve İhsan Sabri Çağlayan başta olmak üzere pek çok kişinin emeğiyle devlete kazandırılan arsa üzerinde inşa edildiğini...