27 / 04 / 2024

Türkevi New York son durum

Türkevi New York son durum

BM binasının karşısında inşa edilecek Türkevi 32 kat yüksekliğinde inşa edilecek. Proje 20 bin metrekarelik alana inşa edilecek .

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

Türkevi’ni kimler inşa etti?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşesinde önceki gün ABD'de açılışı gerçekleşen Türkevi'nin inşaatını kaleme aldı.

ABD'de Türkevi Binası açıldı!

New York’ta Türkiye’nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı gerçekleşti.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkevi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 76'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkevi'nin açılışına yönelik açıklamalarda bulundu.

New York'taki Türk Evi'nin maliyeti belli oldu!

ABD'nin New York eyaletinde inşa edilen Türkevi'nin maliyeti 291 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. 

New York'taki Türkevi inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakka Büyükelçiliğinin yeni kançılarya binasının açılışı için gerçekleştirilen törende açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, New York'taki Türkevi'nin inşaatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

New York'taki Türk restoran işletmecilerinden kira düzenlemesi talebi!

Koronavirüs salgınının merkezi durumundaki New York'taki Türk restoranlar, kiralarda düzenleme talep ediyor. Dükkan sahipleri kiralarını ödeyemediklerini belirtiyor...

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

Türkevi New York son durum Haberi

Türkevi New York son durum

ABD'nin New York kentinde yapılacak Türkevi'nin temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni Türkevi'nin, insani değerler üzerine inşa edilen dış politika ve diplomasi hedeflerinin hayata geçirilmesini kolaylaştıracağını vurguladı.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM binasının karşısında inşa edilecek Türkevi'nin temel atma töreninde, Türkiye'nin hedeflerine uygun mekân ihtiyacının en çok hissedildiği yerlerin başında New York'un geldiğini ve eski binanın ihtiyacı karşılamadığını belirterek "Hedefimiz, bu binayı sıkıntıya düşen herkes için güvenli bir liman, ferahlatıcı bir vaha hâline getirmektir" dedi.

Türkiye'nin, kurucu üyesi olduğu BM’nin faaliyetlerine önemli katkılarda bulunduğuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "BM ve diğer çok taraflı örgütler nezdinde yürüttüğümüz etkin diplomasiyi güçlendirmek istiyoruz. Yeni Türkevi binası, dünyanın en önemli diplomatik merkezlerinden olan New York'ta, dış politika hedeflerimizi...