02 / 05 / 2024

Turkeybuild Ankara

Turkeybuild Ankara

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1-4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara için geri sayım!

Sektördeki yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

27. Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Bu yıl 27.’si düzenlenen bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 23 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara bu akşam sona eriyor!

Ankara ve bölgesinin en büyük organizasyonu Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı. Fuar, bu akşam sona erecek.

Türk yapı sektörü Ekim’de Ankara’da buluşuyor!

Türk yapı sektördeki son gelişmelerin ve en yeni teknolojilerin sergilendiği, bölgesinin en büyük fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Yapı sektörü Ankara ve İzmir'de buluşacak!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Ekim ayında; 22. Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir ise Kasım ayında bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getirecek.

Turkeybuild yapı sektörünü Ankara ve İzmir'de buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuarizmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Yapı Fuarları, Turkeybuıld yapı sektörünü buluşturuyor!

29. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 20 - 23 Ekim 2016 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir ise 3 –6 Kasım 2016 tarihleri arasında, yeni fuar alanı fuar İzmir’de sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Yapı sektörü 2016'da İstanbul, Ankara ve İzmir'de buluşuyor!

Yapı sektörü, 2016’da İstanbul, Ankara ve İzmir’de Yapı Fuarları – Turkeybuild’de buluşuyor. Yapı Fuarları – Turkeybuild 2016 takvimi açıklandı.

AKMÜB 28. Ankara inşaat yapı fuarına katıldı!

Aksaray Müteahhitler Birliği ülkemizde açılan önemli fuarlara katılıyorlar. AKMÜB Aksaray Müteahhitler Birliği 28.si düzenlenen TURKEYBUILD Ankara inşaat yapı fuarı ve iş geliştirme gezisi düzenledi.

28. Yapı Fuarı'na yoğun ilgi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’ya, sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. 28. kez düzenlenen ve yapı sektörünün en yeni ürün, hizmet ve teknolojilerinin sergilendiği fuarı 24.562 kişi ziyaret etti

28. Yapı Fuarı'nı 24.5 bin ziyaret etti!

Yapı sektörünün başkent buluşması 28. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’yı 24.562 kişi ziyaret etti. Geçtiğimiz hafta ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen fuara sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi.

28.Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara açıldı!

Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı "Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara", 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı Ankara'da açıldı!

Bu yıl 28.’si düzenlenen, 9 milyar dolarlık inşaat malzemeleri pazarına sahip Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim Perşembe günü Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

28. Yapı Fuarı bugün başladı!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, 1 Ekim’de Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Turkeybuild Ankara Haberi

Turkeybuild Ankara

Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, bu yıl 1 - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.



Sektördeki en son yenilik ve teknolojilerin sergilendiği, bölgenin en x âı büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara, bu yıl l - 4 Ekim 2015 tarihleri arasında Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapı sektörü temsilcilerini başkentte bir araya getirecek. 


YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen. Yapı Fuarı -Turkeybuild Ankara, Ekim ayında 28. kez ziyaretçileri ile buluşacak. Yapı sektörüne sağladığı katkılar ve gördüğü büyük ilgiye paralel olarak giderek büyüyen Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, gerek katılımcılarına gerekse ziyaretçilerine önemli fırsatlar sunuyor. 


İTE Turkey ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer Yapı...