20 / 05 / 2024

Türki Manasik Turizm kimin

Türki Manasik Turizm kimin

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Achraf Lasry tarafından kuruldu.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parke Doktoru İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yenici tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Resmi Gazete’de yayımlanmıştı... Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Yasası 7 soruda tüm detaylarıyla!

Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte hükümet harekete geçti. Bu kapsamda evlerin turizm amaçlı olarak kısa dönem kiralanması uygulamasına yönelik sınırlamalar getirildi. Kanun 2 Kasım 2023’te Resmi Gazete’de yayımlandı.

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı tarafından kuruldu.

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saam Grup Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Aksu ve Selin Aksu ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin turizm geliri 2023'ün 2. çeyreğinde yüzde 23,1 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Türkiye'nin turizm geliri, 2023'ün 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 23,1 artış göstererek 12 milyar 975 milyon 307 bin dolar şeklinde oldu.

Turizm gelirlerinde büyük patlama! 3 ayda 8.6 milyar dolar geldi!

Türkiye'nin turizm geliri, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 32,3 oranında artarak 8 milyar 690 milyon 505 bin dolar olarak gerçekleşti.

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dez Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Emlak Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Dilan Yıldıko, Ezgi Yıldıko ve Zeki Yıldıko ortaklığında kuruldu.

Turizm ve otel piyasasının 2021 karnesi!

Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş, '2021 Yılı ve Sonrası Turizm (Otel) Piyasası Analizi' başlığıyla hazırladığı raporda, Türkiye'nin turizm sektörünü değerlendirdi. 

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Furkan Ekşi tarafından kuruldu.

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Taahhüt İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Keleş tarafından kuruldu.

Türki Manasik Turizm kimin Haberi

Türki Manasik Turizm kimin

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Achraf Lasry tarafından kuruldu.

Türki Manasik Turizm Hac Umre Organizasyonları Limited Şirketi konusu:
HAC VE UMRE ORGANİZASYON SEKTÖRÜ -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı vb.) -Hac ve umre organizasyonlarını düzenlemek. İTHALAT VE İHRACAT SEKTÖRÜ -Yurt içi ve yurt dışı mal alımı ve satımını yapmak. GENEL HİZMETLER SEKTÖRÜ -Her türlü iş ve işlemleri yapmak. GAYRİMENKUL VE EMLAK SEKTÖRÜ -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın...