18 / 05 / 2024

Turkish Airlines Lounge İzmir yeni hali

Turkish Airlines Lounge İzmir yeni hali

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Titanic Hotels, Turkish Airlines World Golf Cup 2016 sponsoru!

Titanic Golf Club’ta Yapılacak Büyük Final ile Golf’ün Devleri Titanic Deluxe Belek’te Buluşacak...

Trabzon'a golf tesisleri geliyor!

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Trabzon'a golf tesisleri müjdesi!

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası öncesinde açıklamalr yapan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını belirtti.

Sinpaş GYO Turkish Airlines FootGolf Açılış Turnuvas'na destek verdi!

Türkiye’de markalı konut projelerinin lideri Sinpaş GYO, dünya genelinde hızla yayılan ve Türkiye’de yeni trend olan “FootGolf”un bilinirliğine katkı sağlıyor.

Lounge İstanbul Sabiha Gökçen açıldı!

İstanbul ve Ankara'daki Turkish Airlines Lounge'larında olduğu gibi havalimanı terminalinden bağımsız girişi olan özel yolcu salonuna, Sabiha Gökçen Havalimanı dışında bulunan THY'e ait otoparktan gerçekleşen ring seferleriyle kolayca ulaşılacak.

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

THY Lounge Istanbul yenilendi!

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde hizmet veren özel yolcu salonu “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle bugün yolcuların hizmetine sunuldu...

Golf Vuruşu Tekniği için Boğaz Köprüsü 1 saat trafiğe kapanacak!

Dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods'un " Turkish Airlines Open " Turnuvası için Boğaziçi Köprüsü'ndeki " Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliği için bazı yollar trafiğe kapatılacak...

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası Belek'teki otelleri doldurdu!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek ’e gelen, aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi golf oyuncularını izlemek isteyenler bölgedeki otelleri doldurdu.

Tiger Woods, günlüğü 7 bin dolar olan villada 4 gün kalacak!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası 7-10 Kasım 2013 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. Tiger Woods, günlüğü 7 bin dolar (13 bin TL) olan ultra lüks villada dört gün kalacak

Lounge Halkalı'da Nisan fırsatı! 1.800 TL peşinatla 1+1!

Eroğlu Yapı'nın hayata geçirdiği Lounge Halkalı projesinde Nisan ayına özel fırsat sunuluyor. Projede 181 bin liraya satılan 1+1'ler için 1.800 TL peşinat ödeniyor

Eroğlu Yapı'dan Lounge İstanbul'da yüzde 1 peşinatla! 380 bin 700 TL'ye 3+1!

'Ev alma muhit al!' sloganıyla kampanya başlatan Lounge İstanbul projesinde 3+1 daireler için peşinatlar 3 bin 900 liradan başlıyor

Turkish Airlines Lounge İzmir yeni hali Haberi

Turkish Airlines Lounge İzmir yeni hali


THY'nin İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar güzergâhında yer alan özel yolcu salonu yenilenmiş hâli ile yolcuların hizmetine girdi.


Yaklaşık 2.600 m2'lik  toplam alanı ile Türk Hava Yolları’nın iç hat özel yolcu salonları arasında en büyük ve en ferah salon olma özelliğine sahip “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.


“Turkish Airlines Lounge İzmir”, yenilenmiş yüzüyle iki farklı tasarımdan oluşuyor. 425 m2lik alan üzerine Business Class yolcular ve Elite Plus üyelerin kullanımı için tasarlanan, 71 kişilik oturum kapasiteli ‘Business’ ve yine 530 m2lik geniş bir alanda Elite ve Classic Plus üyelerin kullanımına yönelik tasarlanmış, 99 kişilik oturum kapasiteli ‘Elite’ konseptleri bulunuyor.


İçinde teras ve özel otoparkın...