05 / 05 / 2024

Türkiye alışveriş

Türkiye alışveriş

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

Vakıfbank'tan yeni kampanya! Akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL Worldpuan!

Türkiye'nin  en çok tercih edilen kamu bankalarından biri olan Vakıfbank'tan müjde! Akaryakıt alışverişlerinizde 60 TL Worldpuan! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

E-ticaret ile alışveriş yapanların sayısı 2 milyarı aştı! Online alışverişe doymuyoruz

Online alışverişin vazgeçilmez olduğu bu günlerde internetten alışveriş yapan kişilerin sayısını 2 milyarı aştığı açıklandı. İşte detaylar…

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı ve Koçtaş Yönetim Kurulu Üyesi Alp Önder Özpamukçu yaptığı açıklamada, "AVM'lerin ciro ve müşteri kaybı devam ediyor" dedi.

Necmi Bulut: TAMPF kira almama tavsiye kararını destekliyoruz!

KOTO Başkanı Necmi Bulut, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu’nun, ‘AVM’ler koronavirüs nedeniyle kapanan işletmelerden kira alınmayacak’ açıklaması hakkında değerlendirmelerde bulundu…

Bauhaus Türkiye'deki mağazalarını kapattı!

Yaklaşık 25 yıldır hizmette olan Bauhaus Türkiye, çalışanlarının ziyaretçilerinin tedarikçilerinin sağlıkla ilgili sorun yaşamamaları için mağazalarını geçici süre kaydıyla kapattı...

AVM'ler kapalı mağazalardan kira almayacak!

Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında alışveriş merkezlerinin kapatılması kararının ivedilikle alınmasının beklendiği belirtildi.

Fundaroma Alışveriş Merkezi'nin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet!

FUNDAROMA alışveriş merkezinin kiralama ve yönetimi ECE Türkiye’ye emanet. Projenin 2021 yılının 3. çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Türkiye'nin alışveriş haritası!

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 18 ülkede hediye alışverişi tercihleri araştırıldı. Bu araştırmaya göre, Türkiye'de her 6 kişiden 1'i sevdikleri için hediye almaya 3 ay önceden başlıyor, 10 kişiden 4'ü ise alışverişi son ana bırakanlardan.

Piyalepaşa İstanbul’un Alışveriş Sokağı perakende sektörüne tanıtıldı! 

Perakende sektörünün önde gelen temsilcilerine,Türkiye’nin en köklü markalarından Polat’ın hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesinin 120 mağazadan oluşan Alışveriş Sokağı’nı tanıtıldı..

Türkiye alışveriş Haberi

Türkiye alışveriş

Türkiye, Almanya, İsveç, Birleşik Krallık, Polonya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, İtalya ve İspanya'da yürütülen ankette mobil alışveriş uygulamalarının ve akıllı telefonların tüketici davranışlarına etkisi tespit edildi. Avrupa'da 10 ülkeyi kapsayan ankette Türkiye, yüzde 97'lik oranla akıllı telefonuna en çok aplikasyon yükleyen ülke oldu. Türkler'in yüzde 63'ü, yerli alışveriş uygulamalarını...