06 / 05 / 2024

türkiye atık su sorunu

türkiye atık su sorunu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, iktidar sarhoşluğuna hiç kapılmadıklarını, hep Allah’a dua ettiklerini belirterek, "Bu millet de bize ‘Allah bunlara gurur, kibir vermesin, şaşırtmasın, gayretini artırsın’ diye dua ediyor" dedi...

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulmasına Dair Kanun!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun 26 Ağustos 2016 tarihinde 29813 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Türkiye Varlık Fonu, Türkiye'nin kaynak ihtiyacına çare olacak!

Türkiye Varlık Fonu'na ilişkin çalışmaları değerlendiren MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, sistemin iyi kurgulanması halinde Türkiye'nin kaynak ihtiyacının bir kısmına çare olabileceğini söyledi.

Türkiye Varlık Fonu'na dair kanun onaylandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6741 Sayılı Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu onayladı.

Kahramanmaraş Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi'nin ÇED süreci tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapılacak olan, Elbistan Atık Su Arıtma Tesisi için başlatılan ÇED süreci tamamlandı.

6 soruda Türkiye Varlık Fonu!

Hükümet, Türkiye Varlık Fonu’nun büyük projeleri finanse etmek için kurulacağını ve tahmini hedefin 200 milyar dolar olduğunu açıkladı. İşte 6 soruda Türkiye Varlık Fonu..

Türkiye Varlık Fonu TBMM'den geçti!

Türkiye Varlık Fonu Kurulması ile Katma Değer Vergisi Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı

Türkiye Varlık Fonu'nun kurulmasına dair teklif yasalaştı!

Türkiye Varlık Fonu Kurulması ile Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, yasalaştı.

Türkiye Varlık Fonu kurulmasına ilişkin teklif kabul edildi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Anonim Şirketinin Kurulması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Nihat Zeybekci'den Türkiye Varlık Fonu açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye Varlık Fonu kurulmasına dair teklif, 'İtibarımız var, uluslararası arenada kredibilitemiz var' teklifidir." diye konuştu.

Türkiye Varlık Fonu için görüşmeler başladı!

Türkiye Varlık Fonu Kurulmasına ilişkin yasa teklifinin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşmeleri başladı.

Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Sarıkamış Belediyesi tarafından İller Bankası aracılığıyla yüzde 50 destekli (SUKAP) kapsamında yürütülen Sarıkamış Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık su Kolektör Hattı projesi tamamlanıyor.

Türkiye Varlık Fonu mega projelere finansman sağlayacak!

Torba yasa ile mega projelere kaynak sağlayacak Türkiye Varlık Fonu kuruluyor. Fon ile otoyollar, Kanal İstanbul, üçüncü köprü ve havalimanı nükleer santral gibi büyük altyapı projelerine finansman sağlanacak.

türkiye atık su sorunu Haberi

türkiye atık su sorunu

Erdoğan Bayraktar, Tosya Atık Su ve Arıtma Tesisi'nin temel atma töreninde yaptığı konuşmada, atık suyun arıtılması işlemlerinin modern dünyanın yapması gereken işler olduğunu söyledi.


Tosya’da 50 bin nüfusun atık suyunun arıtılmadan çaylara bırakılmasının çeltik tarımını engellediğini, bölgenin dünyaca ünlü pirincine zarar verdiğine dikkati çeken Bayraktar, tesisin hayata geçirilmesiyle sorunun ortadan kalkacağını anlattı.


Bayraktar, her işlerinin insan odaklı olduğunu belirterek, “Tosya, birinci derece deprem bölgesi üzerinde. Burada olası bir depremden zarar görmemek için kentsel dönüşümde mutlaka başarılı olmamız gerekiyor. Kentsel dönüşümü tüm Türkiye’de artık milli mesele haline getirdik. Bunu vatandaşların talebi ve rızasıyla yapıyoruz” diye konuştu.


- "Türkiye, istikrarı yakaladı"


İktidarlarının halk için olduğunu vurgulayan Bayraktar, şunları kaydetti:


“Bizim iktidarımız halkın kendisidir. Adalet ve Kalkınma Partisini bu vatanın insanları kurdu. 76 milyon nüfusumuzun her katmanlarından...