06 / 05 / 2024

türkiye bağ evleri

türkiye bağ evleri

Sentetik uyuşturucu bağımlıları için bağ evleri geliyor. İç Güvenlik Paketi'ne alınan uyuşturucuyla mücadele kapsamında gençler için hükümet çok özel bir projeye start veriyor.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Otomobil devinden Türkiye başarısı! Tarihte bir ilk oldu

Citroen, mart ayında 5 bin 348 adetlik satış rakamıyla Türkiye pazarındaki bugüne kadar en yüksek aylık satışını yaptı. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısı Yunanistan'ın nüfusuna denk!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,  Türkiye'de evleri yenilenen insan sayısının Yunanistan'ın nüfusuna denk olduğunu söyledi.

Otomobil devi Chery Türkiye’ye geliyor! Önce satmak sonra üretmek için

Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Mei, "Türkiye pazarında gelişmemiz ile beraber adım adım Türkiye'de bir üretim tesisi kuracağımıza ve araçlarımızı Avrupa ülkelerine ihraç edeceğimize inanıyorum. Bu, bizim beş senelik strateji planımız dahilinde" şeklinde konuştu.

Elektrik fiyatlarıyla ilgili şaşırtan haber! Türkiye başı çekti

Rusya-Ukrayna savaşı, enerji fiyatlarında tüm dünyada artışa neden oldu. Fiyatlarda geçtiğimiz bir yıl içinde 8-10 kat artış yaşandı. Fiyat artışını vatandaşına en az yansıtan ülke Türkiye oldu.

Honda, HRV modelini Türkiye'de satışa sunacak!

Dünyaca ünlü otomobil markalarından olan Honda yeni HR-V modelini Türkiye'de satışa çıkarmak için hazırlıklara devam ettiğini açıkladı. Peki otomobilin fiyat etiketleri belli oldu mu? Honda Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Japon afet teknolojisi Türkiye’ye geliyor!

Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı'nın Türkiye Başkanı Takehiro Yasui, Türkiye'de afet yönetimi konusunda AFAD, İçişleri ve Milli Eğitim Bakanlığı gibi kurumlarla işbirliğinde birçok proje gerçekleştirdiklerini belirtti...

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Era Avrupa, 2019 yılını Türkiye yılı ilan etti!

Kasım 2018’de Era Gayrimenkul Türkiye & Kıbrıs’ı satın alan Coldwell Banker  Türkiye Başkanı Gökhan Taş, ERraTürkiye Genel Müdürü Can Özatay ile birlikte Paris’te Era Avrupa ile görüşme yaptı.

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

Türkiye'de yıllık 160 milyar dolarlık konut satılıyor!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Türkiye'de yıllık 110 milyar dolarlık konut satıldığını ve konut satışlarında vergi kaybının olduğunu söyledi. 

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi!

Kasım 2019 tarihinde teslimlerin yapılması planlanan Topkapı Evleri  224 konut ve 29 ticari üniteden oluşuyor. Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye Topkapı Evleri fiyat listesi 457 bin TL'den başlıyor. 

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

türkiye bağ evleri Haberi

türkiye bağ evleri

Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen sentetik uyuşturucu kullanımıyla ilgili somut adımlar atılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde sentetik uyuşturucularla ilgili mücadelenin startı verilmişti. Sağlık Bakanlığı, hastanelerde tedavi gören gençler için Türkiye genelinde bağ evleri kuracak. 


CİDDİ BİR İLERLEME OLDU 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Doç. Dr. Umut Mert Aksoy, “Hükümet bu işe el attığından beri ciddi bir ilerleme kaydedildi. Türkiye genelinde bağ evleri kurulacak. Hastaneden çıkan gençler bu evde rehabilite olacaklar” dedi.


GENÇLER SPOR ETKiNLiKLERiNDE BULUNACAK

“En büyük sıkıntımız AMATEM ve ÇEMATEM’de tedavi gören gençleri takip edemiyorduk” diyen Aksoy, “Bakanlık Türkiye’nin dört bir yanına bağ evleri kuracak. Gençler, sosyal ve spor etkinlikleri yapacak” diye konuştu.   


Ercan Öztürk /...