21 / 05 / 2024

türkiye çikolata parkı

türkiye çikolata parkı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "Fındıkta iç tüketimi artıracak, Karadeniz'de çikolatanın merkezi olacak bu proje, yıl sonunda hizmete girecek" dedi.

Türkiye'nin ilk kripto kiosku Marmara Park'ta!

Kripto para piyasası Türkiye'de büyük rağbet görmeye devam ediyor. Ülkemizin ilk kripto para alışveriş standı Marmara Park Alışveriş Merkezi' nde kurulacak.

ECE Türkiye AVM’lerinin yeşil bina sertifikası mükemmel derece ile uzatıldı!

ECE Türkiye yönetiminde yer alan İstanbul’daki Marmara Park ve Eskişehir’deki Espark alışveriş merkezlerinin geçtiğimiz sene almış oldukları BREEAM In-Use sertifikaları “mükemmel” derece ile uzatıldı

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Ankara Çamkoru Tabiat Parkı Türkiye'nin ilk engelsiz parkı olacak!

Ankara'daki Çamkoru Tabiat Parkı'nı Türkiye'nin ilk engelsiz tabiat parkı haline getirmek için DKMP tarafından çalışmalara başlandı.

Türkiye'nin ilk millet bahçesi Antalya'da olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"Karaalioğlu Parkı ve Kent Müzesi'nin de içinde bulunduğu 137 dönümlük alan, Türkiye'nin ilk millet bahçesi olacak" diye açıklama yaptı. 

Türkiye’nin en büyük parkı Kayseri'de inşa ediliyor!

Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan son proje değişikliğiyle Central Park'a dönüştürülecek.

Türkiye'nin 223. tabiat parkı Mardin'de ilan edildi!

Mardin'in Derik ilçesinde GAP Şelalesi Tabiat Parkı'nın bulunduğu 527 dekarlık alan, Bakan Veysel Eroğlu'nun imzası ile koruma altına alındı. Park, Türkiye'nin 223. tabiat parkı ilan edildi...

Milos Park Homes, Türkiye'de inşaat devleriyle yarışıyor!

Kıbrıs emlak dünyasının gözü Türkiye'de düzenlenen gayrimenkul ödüllerinde. Kıbrıs Developments'ın özel projesi Milos Park Homes, iki yarışmada da finale kaldı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

türkiye çikolata parkı Haberi

türkiye çikolata parkı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı ilçesinde yapımı süren Çikolata Park'ın yıl sonunda hizmete gireceğini bildirdi.


Yılmaz, Gülyalı ilçesinde yaklaşık 55 dönüm alan üzerine kurulan Çikolata Park inşaatında incelemelerde bulundu.


Yetkililerden bilgi alan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaatın tüm hızıyla sürdüğünü ve ekiplerin aralıksız çalıştığını söyledi.


Projeyle bölgedeki fındık satışı ve fındıklı ürün çeşitliliğini artırmayı hedeflediklerine işaret eden Yılmaz, "Fındık sektör temsilcileri de projenin tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor. Özellikle fındık ürünleri satan firmaların ürettikleri her şey buradan yerli ve yabancı turistlere ulaşacak. Böylece fındıkta iç tüketim ciddi oradan artacak." dedi.


Yaklaşık 8,5 milyon lira maliyetindeki projenin bölgeye kazandırılmasının son derece önemli olduğunu belirten Yılmaz, şöyle devam etti:


"Yıllık ortalama 200 bin ton ile dünyada en çok fındık üretimi yapılan Ordu'da hayata geçirilecek bu proje,...