01 / 05 / 2024

türkiye gayrimenkul ilgisi

türkiye gayrimenkul ilgisi

15 Temmuz darbe girişimi ardından sektörün başlattığı kampanyaların içinde olduğunu ve desteğe devam edeceğini kaydeden Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, göstergelere bakıldığında 2017 yılının 2016'dan daha iyi geçeceğine inandıklarını söyledi.

Türkiye'de emlak ilgisinde yüzde 30 azalma oldu!

Taksim Gezi Parkı olayları nedeniyle Türkiye'de emlak ilgisinde yüzde 30 oranında azalma yaşandı...

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Yabancı yatırımcıların 2022 ve 2021 yılındaki Türkiye'de yaptıkları tüm gayrimenkul cinsinden alımları tüm detaylarıyla belli oldu. Yabancıların Türkiye ilgisi katlanıyor! En çok hangi ilden gayrimenkul alıyorlar? Peş peşe açıklandı!

Türkiye’deki AVM arzı 13,70 milyon metrekareye ulaştı!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı artarak 13,70 milyon metrekareye ulaştı. İşte detaylar...

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,85 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

Türkiye genelinde kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 162,90 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Türkiye'de kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı kaç metrekare?

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanı, Türkiye genelinde 160,10 metrekare/1000 kişi olarak hesaplandı.

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Realtyplus Türkiye Gayrimenkul pazarında!

İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Türkiye Gayrimenkul pazarında yerini aldı.

Türkiye gayrimenkul sektöründe ciddi pazar! 

Yabancı vatandaşların Türkiye'den konut alımları her geçen gün artıyor. PWC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu,Türkiye'nin gayrimenkulde önemli pazarlardan biri olduğunu dile getirdi.

türkiye gayrimenkul ilgisi Haberi

türkiye gayrimenkul ilgisi

15 Temmuz darbe girişimi ardından sektörün başlattığı kampanyaların içinde olduğunu ve desteğe devam edeceğini kaydeden Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, göstergelere bakıldığında 2017 yılının 2016'dan daha iyi geçeceğine inandıklarını söyledi.


Kuzu, "Kuzu Grup olarak herkes gibi biz de çok kolay bir yıl geçirmedik. Her şeye karşın yatırımlarımıza ara vermeden hedeflerimiz doğrultusunda devam ettik. Grup olarak ülkemizin geleceğine güvenimiz her zaman tamdır ve bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Yatırımlarımızı ve projelerimizi hızla sürdürüp katma değer yaratmaya devam edeceğiz. Ekonomik refahın toplumun her kesimine ulaşması çabalarını destekleyeceğiz" ifadelerini kullandı.


KÖRFEZ VATANDAŞININ İLGİLİ BÜYÜK

Kuzu Grup, İstanbul Ataköy sahilinde yükselen projesi SeaPearl Ataköy'de örnek daireleri hayata geçirirken, Ankara'da ise Kuzu Effect ve Kumru Ankara projelerinde de çalışmalara devam ediyor. Kuzu, son yıllarda...