06 / 05 / 2024

türkiye gyo sermayesi

türkiye gyo sermayesi

Hazine, 2007 yılında uluslararası doğrudan yatırımların gayrimenkul alımları dahil bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artarak 21.87 milyar dolar olduğunu ve 19.19 milyar dolarlık nakit sermaye girişinde en büyük payı yüzde 66.2 ile AB ülkelerinin aldığını açı

İstanbul’da 1 metrekare konut fiyatı 42 bin TL'ye, Türkiye genelinde ise 28 bin TL'ye yaklaştı!

GYODER'in Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2023 3. Çeyrek Raporu’na göre, Türkiye genelinde birim metrekare fiyatı 27,840 liraya ulaştı. İstanbul'da ise en yüksek metrekare fiyatı 41,766 TL oldu.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Türkiye’de son 6 ayda 10 bin yabancı şirket! İlk 5 ülke dikkat çekti

Türkiye’de yılın ilk yarısında toplam sermayesi 5,4 milyar lirayı bulan 9 bin 828 yabancı ortaklı şirket kuruldu.

Konutta arsa krizi! Türkiye'de arsa maliyeti rekor seviyede! 

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut üretiminde arsa maliyetine dikkat çekerek, Türkiye'nin arsa maliyeti en yüksek ülke olabileceğini belirtti...

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO'su listesinde!

Sinpaş GYO CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Seba Gacemer, en güçlü 50 kadın CEO listesinde yer aldı. Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde 20. sırada bulunuyor.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.

Reysaş GYO Kocaeli'deki Honda Türkiye Fabrikası için 450 milyon TL teklif verdi!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'da bulunan 292 bin 297 metrekare alan üzerine kurulmuş,  Honda Türkiye Fabrikası'nın yüzde 100 alımı için 450 milyon TL bedelinde bağlayıcı olmayan alım teklifi verdi. 

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020!

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası detayları 2020...

Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinden sonra Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  Peki Emlak Konut GYO Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası hangi illerde?

Emlak Konut GYO'dan 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası!

Kamu bankalarının konutta geçtiğimiz açıkladığı destek paketinin ardından Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı da “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasını başlattı.  

türkiye gyo sermayesi Haberi

türkiye gyo sermayesi

Hazine'nin açıkladığı 'Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni'ne göre, geçen yıl uluslararası doğrudan sermaye 2006'ya göre yüzde 11.3 artışla 18.92 milyar dolar olurken, 770 milyon dolarlık sermaye çıkışı sonrası net sermaye girişi yüzde 8.4 artışla 18.42 milyar dolar oldu. Gayrimenkul yatırımları aynı dönemde yüzde 1 artışla 2.952 milyar dolar oldu.
Ülke dağılımına bakıldığında 2007 yılında Hollanda 5.68 milyar dolar ile en çok doğrudan yatırım girişinin olduğu ülke oldu. Açıklamaya göre, Türkiye'de toplam 18 bin 308 uluslararası sermayeli şirket faaliyet gösteriyor.