22 / 05 / 2024

türkiye hastane gemi

türkiye hastane gemi

Sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 sağlık serest bölgesi kuracak ve 2 adet hastane gemi yapılacak. Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak..

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Çinli yatırımcılar Türkiye'de hastane kuracak!

Çin İş İnsanları Federasyonu Başkan Yardımcısı Liying Tang, Türkiye'de hastane kurmak istediklerini söyledi.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

Türkiye'nin El-Bab'da inşa ettiği hastane açıldı!

Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekatı ile teröristlerden temizleyerek mahalli idaresini kuran El Bab’da inşa ettiği 200 yataklı hastane hizmete açıldı.

Türkiye'ye 1.245 yeni hastane, 817 bin konut yaptık!

Sivas mitinge halka hitap eden Başbakan Yıldırım, "Bugüne kadar Türkiye'ye 284 bin derslik, bin 245 yeni hastane, 817 bin toplu konut yaptık. Peki bu yıkım ekine soruyorum? Siz ne yaptınız?" dedi..

Türkiye El Bab’da 200 yataklı hastane inşa ediyor!

Türkiye’nin sınır güvenliği sağlamak adına başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki iyileştirme çalışmaları kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. 

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Türkiye El Bab’a hastane kuracak!

Türkiye El Bab’a 200 yatak kapasiteli hastane kuracak. Kurulacak hastanenin doktorları Türkiye’ye sığınan ve Türkiye’de eğitilen Suriyeli doktorlar ve hemşirelerden oluşacak.

Türkiye'ye yeni Katar yatırımı yolda!

İnşaat, ulaşım, gemi ve petrol sektörlerinde faaliyet gösteren 2,5 milyar dolar cirolu Katar merkezli Al-Hodaifi Rocks, Türkiye'de yatırım yapmaya hazırlanıyor.

türkiye hastane gemi Haberi

türkiye hastane gemi

Türkiye, 10 yıl içinde bölgenin en önemli sağlık merkezi olma hedefiyle ilk adımı geçtiğimiz gün şehir hastaneleri projesi ile attı. 14 kente 15 şehir hastanesinin yapılacağı proje ile başlayan sağlık tesislerinin dönüşümü, yüzer hastanelerin yapılması, sağlık serbest bölgelerinin kurulması, sağlık turizmi hizmeti verecek tesis sayılarının artırılması ve engelliler için hastanelerin yeniden elden geçirilmesi ile devam edecek. Türkiye 2017'ye kadar 4 sağlık serbest bölgesi kuracak, 2 adet hastane gemi yapacak. 


Şehir hastaneleri projesi ile başlayan sağlıkta dönüşümün ikinci evresinde, sağlık tesisleri baştan sona yenilenecek. 2017'ye kadar 4 farklı bölgede yapılması planlanan Sağlık Serbest Bölgeleri uluslararası hastalara yönelik olacak. Bu bölgelerden yabancılar yüzde 85, Türk vatandaşları ise yüzde 15 oranında yararlanabilecek. 

Bu tesislerde SGK geçerli olmayacak. Uluslararası havaalanlarına yakın bölgelerde yapılacak olan tesislerde...