03 / 05 / 2024

Türkiye İnovasyon Haftası ne zaman

Türkiye İnovasyon Haftası ne zaman

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ekonomi Bakanlığı desteğinde, Arçelik, Sabancı Holding, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve Türk Hava Yolları (THY) stratejik ortaklığında Türkiye İnovasyon Haftası’nın bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek.

İMİB, Türkiye İnovasyon Haftası’nda Doğal Taş Sergisi düzenleyecek!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB), gerçekleştireceği sergi ile Türkiye İnovasyon Haftası’ na renk katacak. 28-30 Kasım 2013 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi' nde ikincisi gerçekleştirilecek...

Türkiye İnovasyon Haftası 28 Kasım'da başlıyor!

İnovasyon guruları 28-30 Kasım’daki ‘İnovasyon Haftası’nda buluşuyor. Kayıt yaptıranların sayısı 12 bin kişiyi aştı. Toplantılar üç gün sürecek, online kayıt yaptırmayan katılamayacak. Toplantılara Başbakan da katılacak...

Türkiye İMSAD'tan Deprem Haftası açıklaması: Bilinç seferberliği oluşturmalıyız!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, güvenli bina için güçlü denetim vurgusu yaparak, "Deprem konusunda bilinç seferberliği oluşturmalıyız" dedi.

Türkiye’den tarihi inovasyon atağı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden (TİM) yaptığı açıklamada, 2022 Küresel İnovasyon Endeksi bugün açıklandı. Türkiye’de bu endekste de yer aldı.

Türkiye İMSAD’dan 1-7 Mart Deprem Haftası açıklaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) '1-7 Mart Deprem Haftası'na ilişkin açıklama yaptı. 

Tayfun Küçükoğlu: Türkiye'nin inşaat malzemelerini karşılayacak kapasitesi var!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği  ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nedeniyle açıklama yaptı. İşte İMSAD'ın o açıklaması...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Türkiye’deki inşaatlarda yerli ürünler kullanılmalı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD, ‘Yerli Malı Haftası’ olarak bilinen ‘Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Türkiye'de konutların yüzde 55’i sigortalı!

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanı Atilla Benli, 1 ve 7 Mart deprem haftası kapsamında açıklamalarda bulundu. Atilla Benli, "Güvenli yarınlar için Zorunlu Deprem Sigortası yanında, eşya ve konut sigortası, iş yeri sigortası ve kaskonun da depreme karşı teminat sağladığını unutmayalım"dedi...

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Türkiye'de AVM bitti!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen "Perakendede İnovasyon Forumu ve Ödülleri" başlıklı etkinlikte "Duayenler ve İnovasyon" panelinde konuşma yapan Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı AVM sektörünü sert bir dille eleştirdi. Kiğılı, "Türkiye'de AVM bitti" dedi.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Türkiye Tasarım Haftası’nda Seranit Grup imzası!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

Ege Seramik'e Markalaşmada Liderlik ödülü!

Ege Seramik açıklamasına göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliği, iş adamları, girişimciler, mucitler ve diğer konukların katılımıyla gerçekleştirildi.

Akçansa, Türkiye’nin ilk online çimento marketini tanıttı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 3-5 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası’na katıldı.

Türkiye İnovasyon Haftası ne zaman Haberi

Türkiye İnovasyon Haftası ne zaman

İnovasyon Haftası için bu yıl Hollanda kendi talebiyle partner ülke oldu. Bu ülkeden, akademisyen, bilim insanı ve araştırma kuruluşu üyelerinden oluşan yaklaşık 30 kişilik bir ekip İstanbul’a gelecek.



MIT Medya Laboratuvarı kurucusu Nicholas Negroponte, Finlandiya eski Başbakanı Esko Aho, G20 Genç Girişimciler Birliği Başkanı Jeremy Liddle gibi pek çok konuk 3 gün boyunca katılımcılarla deneyimlerini paylaşacak.


‘Farkındalık yaratacak’

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Son 3 yıldır inovasyon konusunda Türkiye’de bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz ve bunu başardığımızı görüyoruz” dedi. Etkinlik 4 - 5 - 6 Aralık’ta, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve katılım online başvuruyla ücretsiz olacak.  ...