29 / 04 / 2024

türkiye JCR beklentileri

türkiye JCR beklentileri

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR Eurasia Başkanı Ökmen, "2014 yılı için Türkiye’nin yüzde 3,5 - 4 arasında bir büyüme gerçekleştireceğini beklemekteyiz " dedi.

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye üst yönetim kadrosu, İspanya'da yapılan IVECO 2024 modelleri lansmanından sonra İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi; 2023 senesi masaya yatırıldı ve 2024 beklentileri dile getirildi. İşte haberin detayları...

COVID-19 Türkiye gayrimenkul pazarını nasıl etkileyecek?

Colliers, 'COVID-19 Sürecinde Türkiye Gayrimenkul Piyasası Mayıs 2020' raporunda Türkiye gayrimenkul piyasasının mevcut durumu ve salgın sonrası beklentileri değerlendirildi. Rapora göre, konut piyasasında bahçe, yeşil alan gibi sosyal olanakların olduğu konut alanlarına talep artacak...

JCR Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Japan Credit Rating Agency, "BBB-" olan kredi notunu teyit etti ve Türkiye'nin not görünümünü negatifte bıraktı.

OECD, 2019 Türkiye ekonomisi için beklentileri iyileştirdi!

Global ekonomik görünümün kararmaya devam ettiğini, gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomilerde büyümenin yavaşlamayı sürdürdüğünü açıklayan OECD, Türkiye ekonomisi için 2019 beklentilerini iyileştirdi.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 79 arttı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 2. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 2. çeyrek döneminde yüzde 79 artışla 112.5 (İyimser) olarak ölçüldü.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi 28,5 azaldı!

Gayrimenkul Sektörü 2017 Yılı 1. Çeyrek Güven Endeksi ve Fiyat Beklentileri açıklandı.Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri 2017 yılı 1. çeyrek döneminde yüzde 28,5 azalışla 62,7 (Kötümser) olarak ölçüldü.

Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumunda!

JCR Eurasia Başkanı Orhan Ökmen, "Moody's'in not indirim kararından sonra Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke konumunu kaybettiği şeklindeki değerlendirmeler doğru değildir. Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumundadır." dedi

Türkiye'deki AVM sayısı 363'e ulaştı!

Doğan Burda'nın AYD ile gerçekleştirdiği etkinlikte, Türkiye'de alışveriş merkezi sektörüne yönelik gelişmeler ve sektörün büyüme beklentileri üzerine bilgiler paylaşıldı. Etkinliğe AYD Başkanı Hulusi Belgü de katılım gösterdi.

Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi yüzde 5,74 arttı!

Gayrimenkul sektörü 2016 yılı 2. çeyrek güven endeksi ve fiyat beklentileri açıklandı. Türkiye gayrimenkul sektörü güven endeksi değeri, 2016 yılı 2. çeyrek döneminde geçen çeyrek döneme göre yüzde 5,74 artışla 119,7 olarak ölçüldü.

Dünya Bankası: Türkiye yüzde 3.5 büyüyecek!

Dünya Bankası Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda, Türkiye'de geçen yıl ekonomik büyümenin beklentileri aştığı belirtilerek, 2015 ve 2016 yıllarında da ekonomik büyümenin kademeli olarak artmasının öngörüldüğü belirtildi.

S&P Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü korudu!

S&P Türkiye'nin kredi notu ve görünümünü korudu. Türkiye'nin ‘BB+’ olan kredi notunun korunduğu bildirilirken, bu kararın ülke ekonomisindeki büyümenin kademeli olarak tekrar yüzde 3'ün üzerine çıkacağına yönelik beklentileri yansıttığı kaydedildi.

JCR'den açıklama: Türkiye'den beklentimiz 3,5- 4 arası büyüme!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR Eurasia Başkanı Ökmen, "2014 yılı için Türkiye’nin yüzde 3,5 - 4 arasında bir büyüme gerçekleştireceğini beklemekteyiz " dedi.

JCR, Türkiye'nin kredi notunu teyit etti!

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Türkiye'nin " BBB-" olan kredi notunu teyit etti, not görünümünü ise durağan olarak belirledi.

türkiye JCR beklentileri Haberi

türkiye JCR beklentileri

Japon kredi derecelendirme kuruluşu Japan Credit Rating (JCR) Eurasia Başkanı Orhan Ökmen, "Orta Vadeli Program'ın hedefleri ekonomik ve siyasi olarak mevcudiyetini hala korumaktadır. Bu açıdan Türkiye'nin makroekonomik politikalarının yönünün kısa dönemde değişmeyeceğini, bütçe disiplininin aynen devam edeceğini beklemekteyiz" dedi. 


AA muhabirine cumhurbaşkanlığı seçimi, gelecek dönemde Türkiye'nin ekonomik, siyasi ve jeopolitik alanlardaki gelişmelerinin ülke ekonomisine etkilerini değerlendiren Ökmen, cumhurbaşkanlığı seçiminin stres düzeyinin beklentilerin aksine oldukça ılımlı geçtiğini belirtti.


Gelişmekte olan ülkeler açısından seçimlerin, değiştirme, geliştirme, yenileştirme, dönüştürme ve daha fazla demokratikleştirme imkanı yaratma etkisinin oldukça yüksek olduğunu ifade eden Ökmen, "Demokratik meşruiyeti yeterli olan 10 Ağustos 2014 tarihli cumhurbaşkanlığı seçiminin, gelecek dönemler için Türkiye siyasetini ve kurumsal yapılanmasını şekillendirmede, ülke ve bölge politikaları üzerinde önemli sonuçlar doğuracağını beklemekteyiz. Yeni bir anayasa ile...