27 / 04 / 2024

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye üst yönetim kadrosu, İspanya'da yapılan IVECO 2024 modelleri lansmanından sonra İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geldi; 2023 senesi masaya yatırıldı ve 2024 beklentileri dile getirildi. İşte haberin detayları...



IVECO Asya Bölgesi Başkanı Koray Kurşunoğlu'nun lansmanda yaptığı açılış konuşması kapsamında, 2024 senesinin IVECO’nun en enerjik ve en heyecan verici yıllarından biri olacağını ve yenilenen araç gamı ile sektöre yepyeni bir bakış açısı getireceklerini kaydetti. Buna göre, “IVECO ‘gelecek’ tanımını çok iyi bilen bir marka. Özellikle elektrikli ve alternatif yakıtlı araçların geliştirilmesi alanında çok uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren IVECO, bu anlamda sektöre öncülük ederken, enerjisini ve kaynaklarını çok verimli kullanıyor.

Buna göre, 2024 yılında tamamı tek seferde güncellenmiş olacak olan model gamımızla çok enerjili bir ürün yelpazesi sunuyoruz. 1 milyar euro bütçe ve 4 senelik çalışma sonunca ortaya çıkan yeni araç gamımızda, 4 temel unsura odaklandık: İş verimliliği, sürücü deneyimi, sürdürülebilirlik ve bağlanabilirlik.” ifadelerinin kullandı. 

dunya.com'dan Emre ERGÜL'ün haberine göre; 2023 senesinde pazarda özellikle S-Way çekiciler ile büyük başarı elde ettiklerini kaydeden IVECO Türkiye Genel Müdürü Hakkı Işınak da şöyle konuştu: “Uzun yol çekicimiz S-Way ile az zamanda çok fazla bir başarı yakaladık . S-Way’in yakıt verimliliği, konforu ile üstün sürüş performansı üç yılda yürüyen araç parkımızı büyümesini sağladı. IVECO, ürünlerini müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre yenilemek için tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirdi. Sınıfının en iyisi oyuncuları ile ortaklıklar geliştirerek inovasyonu güçlendirdi. Buna göre, müşterilere her iş ihtiyacı için sürdürülebilir bir çözümler sunmaya ve çok enerjili ürünler geliştirmeye devam ettik. Bu kapsamda da elektrikli araç alternatiflerinin geliştirilmesini hız kazandı ve Almanya’nın Ulm şehrinde ilk IVECO ağır hizmet tipi elektrikli kamyonu ürettiği özel bir üretim merkezi kurdu.” diye konuştu. 

IVECO Türkiye açıkladı! Iveco, 2024 yılına yeni logosu ile girecek...

IVECO Türkiye Bayi Geliştirme Direktörü Yıldırım Tanılkan da “DAILY Network” adlı yeni servis modeli hakkında “Nevşehir’de ilk imzayı attık” bilgisini verdi. Asya Bölgesi Müşteri Hizmetleri Direktörü Serkan Ayaz, 2023 yılında da servislerde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımak adına tüm teşkilat servis danışanlarına ‘misafirperverlik’ eğitimleri verdiklerini kaydetti.

"Misafirperverlik, başarılı bir işletmenin birincil unsurlarından" diyen Ayaz, müşteri hizmetleri ve misafir deneyimlerinin, her sektörde olduğu gibi ticari araçlar sektöründe de misafirperverlikle el ele gittiğinden bahsetti. IVECO'nun Türkiye’deki teşkilatında elektrikli araçların satış sonrası aktivitelerine de 2024 yılında hız vereceğinin altı çizildi.

Araba almak isteyenler dikkat! İkinci el araba fiyatlarındaki düşüş yavaşladı mı?

Otomobil fiyatları yüzde kaç düştü? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Markalardan peş peşe indirim ve kampanya müjdesi! Citroen, Honda, Toyota, Opel, Peugeot tek tek açıkladı!

Efsane bir model daha artık üretilmeyecek! Audi TT üretime son verdi...

 


Geri Dön