07 / 05 / 2024

türkiye önemli proje

türkiye önemli proje

Cumhur Başkanı Abdullah Gül, Türkiye'de hayata geçirilecek önemli bir projeye Pir Sultan Abdal'ın adının verilebileceğini söyledi...

Kira ve konut fiyatlarındaki artış yüzde 14.3! Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? 

Türkiye ekonomisinde yaşanan hareketlilikler birçok kaleme zam olarak yansıyor. Peki Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? İşte Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun konu ile ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Türkiye hakkında çok önemli bir rakam açıklandı! Önce elinde doları olanlar baksın

Türkiye ekonomisi hakkında önemli bir rapor açıklandı. Raporda Türkiye'nin büyüme tahminlerine yer verildi.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalışıyoruz!

Murat Kurum, Türkiye'de dönüştürülmesi gereken her yerde proje yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Türkiye'nin her yerinde kentsel dönüşüm anlayışı ile dönüşmesi gereken acil öncelikli, riskli dediğimiz ilimizde projemiz var" dedi...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Türkiye, beton AR-GE’sinde önemli bir konuma yükseliyor!

İstanbul Kalkınma Ajansının (İSTKA) Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı'nca çalışmaların sürdürüldüğü “Türkiye Hazır Beton Birliği Beton Araştırma Geliştirme ve Teknoloji Danışma Merkezi” projesi, Türkiye’yi beton AR-GE’sinde önemli bir merkez hâline getiriyor...

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

AB Grup, yurt dışında kazandığıyla Türkiye’de proje yapacak!

AB Grup, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konut projeleri hayata geçiriyor. AB Grup, yurt dışında kazandığı parayla Türkiye’deki konut projelerine finansman sağlıyor.

Türkiye, prefabrik sektöründe önemli bir oyuncu!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Mustafa Tolunay yaptığı açıklamada, "Türkiye, prefabrik sektöründe dünyada son derece önemli bir oyuncu olmuştur" dedi.

Türkiye inşaat sektöründe önemli bir yere sahip!

Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar programında, "Türkiye inşaat sektöründe de önemli bir yere sahip." dedi.

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

İsmet Yılmaz: Türkiye'nin en önemli ihtiyacı konut!

Sivas Belediyesince yaptırılan Kentsel Dönüşüm Ofisi açılış programında konuşan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin en önemli ihtiyacının konut olduğunu söyledi.

türkiye önemli proje Haberi

türkiye önemli proje
3.köprünün isminin Yavuz Sultan Selim olmasıyla ilgili tartışmalara açıklık getiren Cumhur Başkanı Abdullah Gül, Türkiye'de devlet tarafından hayata geçirilecek önemli bir projeye Pir Sultan Abdal isminin verilebileceğini...