06 / 05 / 2024

Türkiye P.F. Chang\'s

Türkiye P.F. Chang\'s

225'den fazla şubeye sahip olan P.F. Chang's, Türkiye'ye ilk restoranını açıyor. Hedefi her yıl bir ya da iki restoran açmak olan firma ilk restoranını basın toplantısı ile tanıttı...

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Hollanda'daki uygulama Türkiye'de olsa kira sınırı 67 bin TL olur!

Mağdur bir ev sahibi olan Akdenizli isimli kullanıcı, Hollanda'da 1.235 Euro'dan fazla kira olmamasına karar verildiği haberini alıntılayarak, Türkiye'de olması gereken kira sınırını hesapladı. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yorumlar...

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Türkiye'nin İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı konut fiyatlarını ve kira bedellerini yükseltebilir! 

Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararının ardından, İsrail'in emlak piyasasının etkilenmesi ve konut fiyatlarını ile kira bedellerini yükseltmesi bekleniyor. 

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm çıkartması: Türkiye'nin neredeyse yarısı yenilenmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümün önemine vurgu yaparak '' Türkiye'nin yapı stokunun neredeyse yarısını yenilememiz lazım'' dedi.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

2023 insanlığın yaşadığı en sıcak sene olacak! Türkiye'de rekor bekleniyor: Sıcaklık 50 dereceyi aşabilir!

Prof. Dr. Levent Kurnaz, bu yıl hava sıcaklıklarının nasıl olacağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kurnaz, Türkiye'de rekorların olacağına, sıcaklığın 50 dereceyi aşabileceğine dikkat çekti.

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

Türkiye'nin en ucuz sıfır kilometre arabası 189 bin liradan satışa sunuldu! Hem de yüzde yüz elektrikli

Toyota Türkiye CEO'su ve Otomobil Distrübütürleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, 2022 yılında otomobil fiyatlarının ay ay zam görebileceğine dikkat çekti. Otomobile gelen yüksek zamlar ise ucuz otomobil arayışlarına hız verdi. Bu kapsamda devreye Çin girdi.

2022'de Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili hangisi? Fiyatına inanamayacaksınız

Otomobil fiyatları aldı başını gidiyor. Sıfır otomobiller de 2. el otomobiller de günden güne daha da pahalı hale geliyor. Durum böyle olunca vatandan ucuz otomobil arayışına girdi. İşte Türkiye'nin en ucuz sıfır otomobili... Üsteli fiyatı sadece 127 bin lira.

70 bin TL'den satılıyordu, Türkiye'deki en ucuz otomobilin şimdiki fiyatı dudak uçuklatıyor! İşte fiyat listesi

Türkiye'deki en ucuz sıfır otomobilin fiyatı dudak uçuklattı. Geçen sene 70 bin TL'den alıcı bulan Hyundai İ10'lar şu anda 257 bin TL'den satılıyor.

Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu! Türkiye'nin geldiği sıra kahretti

Türkiye'de son dönemde orta segment sedan otomobil fiyatlarının 500 bin liraya dayanması ülkenin Avrupa'daki sıralamasını listenin sonuna itti. Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu. İşte Türkiye'nin yeri...

Türkiye P.F. Chang\'s Haberi

Türkiye P.F. Chang\'s

Ünlü Çin restoran zinciri P.F. Chang's restoranını, Nispetiye Caddesi'ne açıyor. Basın toplantısı ve açılış için İstanbul’da bulunan P.F. Chang’s kurucularından Philip Chiang, “Burada olmanızdan dolayı çok mutluyuz ve tekrar gelmeyi istemeniz için elimizden geleni yapacağız. Bu slogan, bizim size daha önce hiç yaşamadığınız bir yemek zevki ve unutulmaz bir anı yaşatabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı ortaya koyan felsefemizdir” dedi.


Türkiye'deki ilk restoranında 170 kişiye istihdam sağlayan P.F. Chang’s, tüm  restoranlarında yemeklerde aynı lezzeti sunmanın önemli olduğunu düşünerek, müşterilerin Türkiye'de yediği bir yiyeceği, Dubai'de, Las Vegas'ta ya da Meksika'da aynı lezzeti bulmaları için...