18 / 05 / 2024

türkiye sanayi çalışanları

türkiye sanayi çalışanları

Yapı Ürünleri ve Üreticileri Federasyonu'nun İstanbul'da tertiplediği toplantıya onur konuğu olarak katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'nin inşaat ve inşaat malzemeleri konusunda iyi bir noktada olduğunu belirtti.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

GAZBİR açıkladı! Türkiye'nin 2024'te doğal gaz talebi 53 milyar metreküp olacak...

Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan, yaptığı açıklama kapsamında Türkiye'nin doğal gaz talebinin gelecek sene yükseleceğini kaydederek,"2024 senesi Türkiye doğal gaz talebinin 53 milyar metreküp civarında olacağını tahmin ediyorum." diye konuştu. İşte detaylar...

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Apple Türkiye çalışanları kazan kaldırdı!

Apple Türkiye çalışanları isyan etmeye başladı. Çalışanlar, zamlara rağmen düşük ücret aldıklarını söyledi. İşte detaylar!

İş Bankası'ndan çalışanlarına rekor ödeme! Tam 11,3 maaşlık temettü ödenecek! İş Bankası temettü ödemesi ne zaman?

2022 yılında rekor kâra imza atan Türkiye İş Bankası, çalışanlarına da rekor seviyede temettü ödeme kararı verdi. Peki İş Bankası çalışanlarına ne kadar temettü ödemesi yapacak? İş Bankası'nın temettü ödeme tarihi ne zaman?

ILO, Türkiye ve Suriye’li çalışanlar için acil destek çağrısı yaptı!

Kahramanmaraş depreminin işgücü piyasasındaki etkileri hakkında rapor yayınlayan ILO, afetten etkilenen Türkiye ve Suriye’deki yüzbinlerce çalışan için “acil destek” çağrısı yaptı.

Türkiye’de çalışma ve ikamet iznine sahip yabancı sayısı belli oldu! İşte Suriyeliler hariç o rakam!

Türkiye’nin nüfusu, geçtiğimiz sene 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. TÜİK tarafından açıklanan verilerde Türkiye'de geçerli ikamet veya çalışma iznine sahip yabancıların sayısı da açıklandı. Peki buna göre Türkiye’de ikamet ya da çalışma iznine sahip kaç yabancı var?

Türkiye’deki AVM arzı 13,70 milyon metrekareye ulaştı!

2022 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporunda yer alan verilere göre; Türkiye’deki alışveriş merkezi arzı artarak 13,70 milyon metrekareye ulaştı. İşte detaylar...

Sağlık çalışanlarının promosyon ödemeleri ile ilgili yeni gelişme! Sağlık Sen Başkanı duyurdu!

Sağlık-Sen Başkanı Semih Durmuş, banka maaş promosyonu ödemelerinin sağlık ve tüm kamu çalışanlarının gündemindeki en önemli konulardan biri olduğunu söyledi. Durmuş, daha önceden yapılmış olan sözleşmeleri hatırlatarak önemli açıklamalarda bulundu.

Herkes asgari ücrete kilitlenmişken heyecanlandıran promosyon çıkışı! Tüm çalışanlar promosyon alacak mı? 41 bin 500 TL

Türkiye'nin gözü asgari ücret ve EYT yasasına çevrilmişken TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan çalışanları ilgilendiren oldukça önemli promosyon açıklaması geldi.

İran Türkiye’ye doğalgazı kesti! İşte nedeni!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), yaptığı açıklamaya göre, İran-Türkiye Doğal Gaz Boru Hattından 2 - 9 Ekim arasında gaz akışının duracağını bildirdi.

Yeni Nesil Peugeot 308 artık Türkiye’de! Peugeot 308 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Bazı Avrupa ülkelerine geçtiğimiz dönemlerde giriş yapan yeni Peugeot 308 artık Türkiye'deki alıcılarını da bekliyor. Aracın lansmanı yapıldı, fiyatı belli oldu. İşte yeni Peugeot 308’in fiyatı ve çok merak edilen özellikleri...

türkiye sanayi çalışanları Haberi

türkiye sanayi çalışanları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Türkiye'nin artık 50 yıl ötesini görebildiğini söyledi. Türk sanayicilerinin de fedakarlıklarından bahseden İdris güllüce Türkiye'nin inşaat ve inşaat malzemeleri konusunda iyi bir noktada olduğunu belirtti. 


İdris Güllüce: "Çevre bizim hem kültürümüzde hem tarihimizde var. Çevre konusunda fiziksel bakmamak gerek. Çevre ile ilgilenmenin insani bir değer olduğunu düşünüyorum. Bakanlık olarak kentsel dönüşümün yanında kırsal dönüşüm için de çeşitli çalışmalar yürütüyoruz dedi.


Yeni...