17 / 05 / 2024

Türkiye Sektörler Ligi

Türkiye Sektörler Ligi

Türkiye Sektörler Liginde 5.Haftanın en önemli karşılaşması olan Kale Seramik-Gedik Kaynak maçında dostluk, centilmenlik, sportmenlik, rakibe saygı, hem saha içinde hem de saha dışında üst düzeydeydi

Türkiye'de en yüksek kazanç getiren sektör ve meslekler belli oldu: Gayrimenkul ve inşaat ne kadar kazandırıyor?

TÜİK tarafından, Türkiye'de cinsiyet, meslek ve eğitim durumu bakımından en çok ve en az kazanan sektörler açıklandı. 2022 yılında aylık ortalama kişi başı kazanç 12 bin 450 Türk Lirası şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında lider Türkiye!

KPMG Türkiye, ‘Sektörel Bakış 2021 – Gayrimenkul Raporu’nda gayrimenkul yatırımının faizden daha çok getiri sunduğuna dikkat çekildi. Raporda, pandeminin konut fiyatlarını artırdığı aktarılırken, konut fiyat artışında Türkiye'nin yüzde 32'lik yükselişle lider olduğu belirtildi.

Türkiye'de en çok iş kazası hangi sektörde yaşanıyor?

Türkiye’de en çok iş kazası meydana gelen sektörler açıklandı. Buna göre; en çok iş kazası yaşanan meslekler arasında madencilik ve taş ocaklığı, kanalizasyon ve atık yönetimi faaliyetleri, imalat, inşaat, konaklama ve yiyecek hizmetleri yer alıyor. 

NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Real Estate Stars Ödülleri sahiplerini buldu. NEF Türkiye'de sektörde en çok satış yapan firma seçildi.

Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü büyüyor!

İnşaat sektörü temsilcilerinden Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Doğa Madencilik Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı, TÜİK tarafından açıklanan Türkiye’nin 3. çeyrekte ekonomik büyüme rakamlarını değerlendirdi. 

Tünelcilik, inşaat sektöründe Türkiye’nin yeni gücü oldu!

Türkiye'de adından en çok söz ettiren sektörlerin başında Tünelcilik geliyor. Türkiye’de 5 yıldır bu önemli sektöre öncülük eden TÜNELDER, Türkiye’deki tünel projelerinin önemini ve son teknik gelişmeleri anlatmak amacıyla 2 – 3 Aralık 2017 tarihlerinde Uluslararası Tünelcilik Sempozyumu düzenliyor.

Türkiye İMSAD, Kayseri’de sektör temsilcilerini buluşturdu!

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağı Kayseri’de; sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcilerini buluşturdu. 

Türkiye'de inşaat sektörü gelecekte çok canlı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, MÜSİAD İnşaat Sektörü ve Kentsel Dönüşüm Temalı Türkiye İstişare Toplantısı'nda, Türkiye'de gelecekte inşaat sektörünün çok canlı olacağını herkesin bildiğini ifade etti.

Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'ndan 6'sı gayrimenkul sektöründen!

Capital bu yıl 13. kez "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı" araştırmasını gerçekleştirdi. Listede gayrimenkul sektöründen 6 isim yer aldı..

Türkiye inşaat sektöründe dünya ikincisi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye inşaat sektörünün dünyada ikinci sırada geldiğinin altını çizerek, Türk müteahhitlerin dünya genelinde yaklaşık 350 milyar dolarlık projeler gerçekleştirdiğini söyledi.

Türkiye'nin jeopolitik konumu inşaat sektörünü etkiliyor!

Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan: "Jeopolitik konumumuz nedeniyle dış politikadaki her gelişme, inşaat sektöründe önce Türk müteahhitlerini, dolayısıyla istihdamı ve sonrasında inşaat malzeme üreticilerini etkiliyor” dedi.

Türkiye İMSAD Ağustos 2017 Sektörü Raporu'nu açıkladı!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı.

Türkiye Sektörler Ligi Haberi

Türkiye Sektörler Ligi




Seramoniyle başladılar


Maça başlamadan önce iki takım kaptanı da başarı dileklerinde bulunarak çiçek takdim ettiler. Seramoniyle başlayan maçta her iki takımda çok iyi bir oyun mücadelesi ortaya koyarak, taraftarlara seyir kalitesi yüksek bir maç seyrettirdiler.



Kadıköy'de gol yağmuru


İlk yarıyı 3-1 önde kapatan Kale Seramik, ikinci yarıda  bu skoru 7-4'e taşıyarak lig'deki liderliğini sürdürdü. Maçın birinci ve ikinci yarısında 3 net gol pozizyonundan yararlanamayan Gedik Kaynak haftayı 5.olarak tamamladı. İlk defa lig deneyimi yaşayan Gedik Kaynak, takım ruhu ve mücadeleci oyunuyla göz doldurdu.


Üst düzey yöneticiler noktayı koydu...Önce dostluk


Kale Seramik - Gedik Kaynak maçını firmaların üst düzey yöneticileri de büyük bir heyecanla seyretti. Maç sonrası birbirlerini tebrik eden yöneticiler ve futbolcular, günün anısına toplu olarak fotoğraf...