28 / 04 / 2024

Türkiye selanik turizmi

Türkiye selanik turizmi

Selanik’in en iyi otellerinden biri olan The Mediterranean Palace Genel Müdürü Yannis Aslanis, son yıllarda Türkiye’den Selanik’e gelen ziyaretçi sayısının önemli ölçüde arttığını belirterek, bu ziyaretlerin gelişeceğini söyledi.

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Türkiye’de iş ve kongre turizmi hızla büyüyor!

Best Western Hotels ile Resorts Premium Sakarya Genel Müdürü Yüce, son yıllarda Türkiye’de iş ve kongre turizminin hızlı bir büyüme yakaladığını söyledi.

Türkiye dünya turizmi pazarında tanıtılacak!

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken saklı cennet diyarı Türkiye'nin tanıtılması amacıyla birçok çalışma yapılıyor. Biz de turistlerin ve bu güzelliklerin içerisinde yaşayanların mutlaka gezmesi, görmesi ve yapması gerekenleri sizler için derledik.

Türkiye’den Selanik’e giden ziyaretçi sayısında artış!

Selanik’in en iyi otellerinden biri olan The Mediterranean Palace Genel Müdürü Yannis Aslanis, son yıllarda Türkiye’den Selanik’e gelen ziyaretçi sayısının önemli ölçüde arttığını belirterek, bu ziyaretlerin gelişeceğini söyledi.

Ziya Yılmaz: Seneye Cityscape'de Türkiye'yi uçururuz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Arap yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor. Seneye Dubai'de, geniş bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz" dedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Türkiye'de kongre turizmi 3 kat fazla kazandırıyor!

Kongre turizmi gibi etkinliklerle farklı ülkeye gidenlerin diğer turistlere göre 3 kat daha fazla para harcadığını dile getiren Tondeur “Bu kesim Türkiye’nin sürdürülebilir turizm gelirleri için tarihi bir fırsat olabilir." dedi.

Türkiye'de 2015'te 36 milyar dolar turizm geliri bekleniyor!

Türkiye turizmi, çevre ülkelerde yaşanan olumsuzluklara rağmen, 2014 yılını turizm açısından başarılı bir şekilde kapattı. Değerlendirmelere göre Türkiye, turist gelişleri itibarıyla dünyada 6'ıncı sırada yer aldı.

Aziz Kocaoğlu: Türk-Yunan turizmi için işbirliği geliştirilmeli!

Türkiye-Yunanistan arasındaki turizmi geliştirmek için düzenlenen Turizm Etkinliği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Yunan işbirliğinin dünya barışına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Türkiye'ye spor turizmi ile 550 bin yabancı turist geldi!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) tarafından yayımlanan Spor Turizmi Raporu'na göre; Geçen yıl Türkiye'ye sportif faaliyet amaçlı gelen yaklaşık 550 bin yabancı turistin harcaması, 900 milyon doları aştı.

Türkiye'de 527 doğa turizm alanı belirlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Türkiye'deki tabii güzellikleri turizme kazandırmak için Doğa Turizmi Gelişme Planı'nı uygulamaya koydu. Bu kapsamda 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirlendi..

TÜRSAB kış turizmi raporunu açıkladı!

Türkiye'de 10 yıl önce 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı. TÜRSAB Kış Turizmi Raporu'na göre Türkiye, kış turizmine de ağırlık vermeye başladı.

Türkiye kış turizminde zirveye oynuyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TÜRSAB) kış turizmi raporuna göre Türkiye kış turizminde artık zirveye oynuyor. Türkiye, kış sezonunun vazgeçilmezi olan kayak tesislerinde de ilerleme kaydediyor...

Türkiye selanik turizmi Haberi

Türkiye selanik turizmi

Selanik’in en iyi otellerinden biri olan The Mediterranean Palace Genel Müdürü Yannis Aslanis, son yıllarda Türkiye’den Selanik’e gelen ziyaretçi sayısının önemli ölçüde arttığını belirterek, bu ziyaretlerin gelişeceğini söyledi.  Türkiye’den gelenleri mutlu etmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Aslanis, “Bize kendilerini evlerinde hissettiklerini söyledikleri zaman çok mutlu oluyoruz” dedi.


Selanik yıllar boyunca Atatürk’ün doğduğu kent olmanın ötesine geçemedi Türkler için… Oysa özellikle 20 milyonluk İstanbul’a 500 km mesafedeki Selanik başlı başına bir tatil fırsatı sunuyor…


Selaniğin en önemli yanı İstanbul’a Ankara kadar mesafede olması. Uçakla ya da karayoluyla rahatlıkla seyahat edilebilecek bir lokasyon olan Selanik Bizans ve Osmanlı döneminden kalma tarihi eserleri; tanrıların dağı olarak bilinen Olimpos dağı ve Halkidiki yarımadasıyla birlikte her mevsim için cazip seçenekler sunuyor. Selanik merkezinde yer alan...