18 / 05 / 2024

türkiye süpermoto şampiyonası nerede

türkiye süpermoto şampiyonası nerede

KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Dünya Şampiyonu Türkiyeli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yetkililerini kabul etti...

Türkiye buğday üretiminde geriliyor! Buğday fiyatları düştü mü? İşte borsa borsa 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye, dünyanın en büyük buğday üreticileri sıralamasında 12’nci sıraya düştü. Gübre maliyeti buğdaydan vazgeçiriyor, ekim alanı düşüyori buğday üretiminde de Türkiye sıralama olarak geriliyor. İşte ayrıntılar...

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'ndan kira sertifikası açıklaması!

2021 yılı 3 aylık mali raporlarını açıklayan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Türkiye'de sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Türkiye’de bina stoku, sanayi binaları hariç 9.4 milyona ulaştı!

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı TurSEFF Projesi’nin Direktörü Dr. Murat Sarıoğlu, Türkiye’de bugünkü bina stoku sanayi binaları hariç 9.4 milyon binaya ulaştığını söyledi.

Musul ve Türkiye arasında demiryolu inşa edilecek!

Irak'ın kuzeyindeki Musul vilayetinden Türkiye sınırına kadar modern bir demiryolu yapılacağı bildirildi.

TSKB'den Türkiye'nin ilk sürdürülebilir kira sertifikası ihracı!

 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), Türkiye'de doğalgaz dağıtım ve gıda sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihraçlarından sonra Türkiye'nin ilk sürdürülebilir kira sertifikası ihracını da gerçekleştirdi.

Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler briket evlere yerleştiriliyor!

Suriye'den Esad rejimi ve destekçilerinin ağır bombardımanlarından kaçan ve Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile inşasına hız verilen briket evlere yerleştiriliyor. 

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

CDB'den Türkiye Sınai Kalkınma Bankasına 200 milyon dolar kredi!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası, Çin Kalkınma Bankası'ndan, Çin'in yürüttüğü 'Bir Kuşak Bir Yol Girişimi'kapsamında, 200 milyon dolar tutarında kredi temin ettiğini duyurdu.

İran-Türkiye sınır duvarına İran'dan onay!

Türkiye ve İran arasında inşa edilmesi planlanan duvar ile ilgili İran'dan açıklama geldi. İran, projeye olumlu baktıklarını bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini önerdi.

Yalova yabancılara konut satışında Türkiye dördüncüsü oldu!

Yalova’da 2015 yılında 10 bin 723 konut satıldı. Yalova yabancılara konut satışında ise 2015 yılı aralık ayı verilerine göre 118 konutla Türkiye sıralamasında 4. sırada yer aldı.

Yunanistan ile Türkiye sınırına ortak doğalgaz merkezi mi kurulacak?

Sınır ihlali sonucu Rus uçağının düşürülmesinin ardından iki ülke arasındaki doğalgaz anlaşmalarının sekteye uğraması yönünde konuşulanlar kapsamında Türkiye için yeni bir alternatif gündeme geldi.

WRI Türkiye 3. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu başladı!

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler’in yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlediği sempozyumda, “Daha Akıllı ve Enerjide Verimli Şehirlere Doğru” başlığı masaya yatırılıyor.

İSKAV Türkiye klima ve tesisat sektöründe büyüme hedefliyor!

İSKAV Türkiye; ısıtma, soğutma, klima ve tesisat sektörünü geliştirmek üzere kuruldu. AB normlarına uyumunu sağlamak ve sektörün önemli eksikliklerinden biri olan firmaların üretim, montaj ve servis elemanlarına eğitim vermek için çalışıyoruz.

türkiye süpermoto şampiyonası nerede Haberi

türkiye süpermoto şampiyonası nerede


KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Dünya Şampiyonu Türkiyeli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu’nu ve Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yetkililerini kabul etti.


Bu hafta sonu yapılacak ve Alayköy’deki ZET Karting pistinde start alacak Türkiye Süpermoto Şampiyonası için adada bulunan heyet, Başbakan Yardımcısı Denktaş’tan KKTC’ye uluslararası standartlarda bir pist yapılması talebinde bulundu.


DENKTAŞ: YOLDA YARIŞMAYIN, PİSTLERİ KULLANIN


Serdar Denktaş TMF heyetini kabulünde dünya şampiyonu bir sporcuyu adada görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, ziyaretin motor sporlarını sevenlere güzel bir jest olduğunu söyledi.


Motorseverlere “yolda yarışmayın, pistleri kullanın” çağrısı da yapan Denktaş, trafikte kurallara uyulmasının, adrenalin için de pistlerin kullanılmasının doğru olduğunu vurguladı.


“PROTOKOLÜN İLK MEYVELERİNDEN BİRİ PİST OLABİLİR”


Denktaş, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı’yla bir takım tesislerin yapımı için protokol imzaladıklarını ifade ederek, KKTC...