27 / 04 / 2024

Türkiye Ticaret Merkezi

Türkiye Ticaret Merkezi

TİM, Türkiye Ticaret Merkezi yatırımlarına hız veriyor. TİM Başkanı İsmail Gülle, 35 yeni ülkede TTM ofisi açılacağını söyledi.

Türkiye'den Bakü’ye ticaret merkezi!

Türkiye, yurt dışında hayata geçirdiği Türkiye Ticaret Merkezlerine yenisini Azerbaycan’da eklemeyi planlıyor.

New York'ta Türkiye Ticaret Merkezi açıldı!

ABD pazarında çok daha etkin şekilde yer almasını sağlayacak Türkiye Ticaret Merkezi New York'un en prestijli noktalarından birinde açıldı.

Dünyada 50'ye yakın Türkiye Ticaret Merkezi açılacak!

TİM iştiraki olan TİM Tanıtım Organizasyon İç ve Dış Ticaret AŞ (TİM A.Ş.) Üst Yöneticisi (CEO) Bahadır Öztanyel, kısa ve orta vadede dünya çapında 50'ye yakın Türkiye Ticaret Merkezi'nin açılmasının hedeflendiğini bildirdi.

Türkiye Ticaret Merkezi Tahran'da açıldı!

Dünyada açılacak 20 merkezden biri olan Türkiye Ticaret Merkezi'nin (TTM) açılışı gerçekleşti. Tahran'da bulunan merkezin açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katıldı.

5 ülkeye Türkiye Ticaret Merkezi kurulacak!

İhracatı sadece ocak ayında yüzde 52 azalan hazır giyim ihracatçıları, New York, Paris, Londra, Berlin ve Moskova’da ticaret merkezi kurma kararı aldı..

Türkiye Ticaret Merkezi Kaşgar ve Hotan'da yeni iş merkezleri açacak!

Doğu Türkistan'ın başkenti Urumçi 'de faaliyet gösteren Türkiye Ticaret Merkezi, Türk ürünlerine olan ilgi nedeniyle Kaşgar ve Hotan kentlerinde de yeni iş merkezleri açmayı planlıyor...

ABD ile Türkiye arasındaki ticaret hacmi 100 milyar dolara çıkabilir!

ABD'nin Küresel Piyasalardan Sorumlu Ticaret Bakan Yardımcısı Arun Venkataraman, ABD ile Türkiye arasındaki ticaretin katlanarak büyümesi için ciddi bir fırsat gördüklerini belirterek, 100 milyar dolarlık hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Türkiye’de kurulacak doğal gaz merkezi Rusya için hayati öneme sahip!

Türkiye’de kurulması öngörülen doğal gaz merkezi, Rusya tarafından Avrupa’ya doğal gaz sevkiyatında son derece önemli alternatif güzergah yaratacak cazip ve gerçekçi bir proje olarak görülüyor.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Batı yaptırımları nedeniyle Rus altını Türkiye, Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satılıyor

Yaptırımlar yüzünden Rusya'nın geleneksel ihracat güzergahlarının kesilmesi, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi durumuna getirdi

Rus altını Türkiye, Çin ve BAE’ye satılıyor!

Rusya'nın geleneksel ihracat yollarının batı yaptırımları nedeniyle kesilmesinden dolayı Birleşik Arap Emirlikleri, Çin ve Türkiye'yi Rus altını için yeni bir ticaret merkezi haline getirdi.

Türkiye'nin en eski bankalarından Türk Ticaret Bankası 455 milyon TL'ye devredildi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Türkiye'nin en eski bankalarından biri olan Türk Ticaret Bankası'nı 455 milyon TL'ye devretti.

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Flaş gelişme! Doğal gazda dünyanın gözleri Türkiye’ye çevrildi, Rusya, Türkiye’de doğal gaz merkezi kuruyor!

Rusya’nın en büyük enerji şirketi Gazprom, Türkiye’de bir doğal gaz merkezi kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu adımla, gaz piyasasında adil ve şeffaf fiyatlandırma sağlanacağını duyurdu.

Elektrikli otomobilde flaş gelişme! Devler yönünü Türkiye'ye kırdı

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarındaki artış, markaların yönünü Türkiye'ye çevirmesini sağlıyor. Birçok marka iddialı elektrikli modellerini yıl içinde Türkiye pazarında satışa sunarken, Tesla da Türkiye'deki merkezi için iş ilanları yayınlıyor.

Türkiye'nin 11 aylık dış ticaret açığı 99,8 milyar dolara ulaştı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından kasım ayı dış ticaret istatistikleri açıklandı. Buna göre Türkiye'nin 11 aylık dış ticaret açığı 99,8 milyar dolara ulaştı.

Türkiye'de bir gaz merkezi oluşturulacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'de doğalgaz dağıtım merkezi kurulması için adımlar atıldığını ve yol haritasının yıl sonuna kadar netleşeceğini söyledi.

Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan Avrupa Ticaret Merkezi Projesi için start verildi. Projenin detayları ise tek tek belli oldu. İşte Avrupa Ticaret Merkezi Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

Türkiye Ticaret Merkezi Haberi

Türkiye Ticaret Merkezi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye Ticaret Merkezi (TTM) yatırımlarına hız veriyor. İngiltere'de seramik sektöründe hizmet verecek Londra Seramik TTM ofisi, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından açıldı. 


12 ticaret merkezimizi açtık

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, TTM açılış töreninde konuşan Gülle, “Bugüne kadar, Londra, ABD’de Şikago ve New York, İran’da Tahran ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai’de olmak üzere 4 ülkedeki 5 farklı şehirde 12 ticaret merkezimizi açtık. Londra’daki Seramik Ofisimizle bu sayı 13’e ulaştı. Önümüzdeki dönemde de 35 yeni ülke ve şehirde TTM ofisleri açılacak”  dedi.

İngiltere en büyük alıcı

Açıklamalarına devam eden TİM Başkanı Gülle, “Bu merkezler, görev itibarıyla bünyelerinde Türk mağazaları, depoları, showroomları barındıran; bulundukları ülkedeki firmalarımıza, hukuki ve mali danışmanlık sağlayan yapılar olarak çalışıyor....