06 / 05 / 2024

türkiye toki kampanyaları

türkiye toki kampanyaları

TOKİ 21 Ocak'ta başlattığı ve Mart sonunda bitecek kış kampanyasını 30 Haziran'a uzattı. Ayrıca gelecek ay sonuna kadar 21 yeni projenin satışına başlayacak.

Türkiye Finans’tan ay sonuna kadar geri ödemesiz verilecek bu parayı mutlaka alın!

Bankalar, Babalar Günü nedeniyle peş peşe kampanyalar düzenlerken, bir yeni kampanya haberi de Türkiye Finans’tan geldi. Türkiye Finans, Babalar Günü kapsamında düzenlediği kampanya çerçevesinde 120 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

Türkiye İş Bankası kartı olanlar yaşadı! Her gün 5 TL veriliyor!

2022 yılının zorlu ekonomik şartlarına karşı hem mevcut müşterilerinin hem de potansiyel müşterilerinin yanlarında yer alan bankalardan Türkiye İş Bankası, 2023 yılına girilmesi ile birlikte yeni kampanyalarına start verdi. Bu kapsamda ilk olarak mevcut müşterilerini hedefleyen banka, yeni kampanyas

Türkiye Finans'tan yüzde 0.75 oranlı konut finansmanı kampanyası!

Türkiye Finans Bankası Banka Gayrimenkulleri ve Anlaşmalı Toplu Konut Finansmanı kampanyaları için kar payı oranlarını yüzde 0.75’e indirdiğini açıkladı. Kampanya sınırlı sürede uygulanacak...

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasında fark yaratan projeler!

Konut kredisi faizlerinin yüzde 2'leri gördüğü günümüzde çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Birçok firma, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası kapsamında tüketicilere farklı ödeme seçeneklerini sunan kampanyalar başlattı.

7 soruda Türkiye'de konut satış grafiği 2018!

Türkiye'de 2018 yılının ilk 8 ayında toplam 875 bin 64 adet konut satıldı. Peki bu rakamlar 2017'ye göre arttı mı, azaldı mı? Konut satışlarında yeni bir rekor kırılacak mı? Kampanyalar konut satışlarını nasıl etkiliyor. İşte 7 soruda Türkiye'de konut satış grafiği 2018...

Xiaomi Türkiye'de ilk mağazasını Vadi İstanbul'da açacak!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye'de ilk mağazasını açmaya hazırlanıyor. Firmanın, açılışa özel kampanyalar düzenlemesi bekleniyor.

Türkiye ekonomisi için gayrimenkul kampanyaları şart!

Türkiye’ye adeta destek yağıyor.  Yabancı yatırımcılar, Türkiye’yi hedef alan ekonomik savaşa karşı ‘Türkiye’deki Yabancı İş Adamları Platformu kurdu. 

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

Türkiye 2017’de konut satışında Avrupa birincisi oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur Türkiye'nin konut satışlarında Avrupa birincisi olduğunu söyledi. Timur, bu rekorun gelmesinde devletin yasal düzenlemelerle getirdiği teşvikler ve kampanyaların etkisinin büyük olduğunu açıkladı.

Uşak TOKİ projesi Türkiye'ye örnek olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, 450 milyon TL bedelli Uşak TOKİ’nin bölge ve Türkiye’ye örnek olacak bir proje olduğu açıkladı.

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017!

Sur Yapı 2017’nin ilk 6 ayında “Olur Olur Bal Gibi Olur” ve “Aynen Öyle” kampanyalarından sonra yeni bir kampanya daha başlattı. İşte Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017 detayları...

TOKİ Türkiye- İran sınırına duvar inşa ediyor!

TOKİ, Türkiye-Suriye sınırında inşa ettiği 'güvenlik duvarının' bir benzerini Türkiye- İran sınırında yapacak. Sınır duvarının inşaatı başladı.

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

türkiye toki kampanyaları Haberi

türkiye toki kampanyaları

İşte TOKİ'nin kampanyalarında son durum!

Hangi projede? Kaç konut satıldı? Hangilerinin süresi 30 Haziran'a uzatıldı? Yeni satışa çıkarılacak projeler hangi kentlerde? Detaylar için tıklayın!

Gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.