05 / 05 / 2024

Türkiye Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı

Türkiye Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı

Deniz Karataş, Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun açıkladığı, devletin ev alacak vatandaşlara vereceği yüzde 15 katkıyı, heyecan verici ve sektörün önünü açacak bir gelişme olarak değerlendirdi.

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüm İş İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Halitoğulları ve İsmet Keser ortaklığında kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümben Geri Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de Ramazan Tümben tarafından kuruldu.

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öge Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  750  bin TL sermaye bedeli  ile Gökhan Bilal Özen tarafından kuruldu.

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diloğlu Yalıtım İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Dilooğlu ve Özkan Dilooğlu tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hilal yılmaz tarafından kuruldu.

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyc Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 352 bin TL sermaye bedeli ile Damla Türk O tarafından kuruldu.

Türkiye Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Haberi

Türkiye Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı

Türkiye Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun önceki gün inşaat Sektörü Zirvesi'nde açıkladığı, ev alacak vatandaşlara yüzde 15 devlet desteği verilecek olmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 



250'ye yakın sektörü ilgilendiriyor... 

Devletin bu desteğinin piyasanın hareketlenmesi demek olduğuna vurgu yapan Karataş, inşaat sektörü ve inşaat sektörüne bağlı 250'ye yakın sektörün de bu destekle bir şekilde teşvik edileceğini ve sektörlerin önünün açılacağını söyledi. Karataş, "Dolayısıyla burada konuya sadece müteahhitin konut üretim satması şeklinde yaklaşmaktan ziyade, satın alınan bu konutun içine alınması zaruri olan halıdan beyaz eşyaya, mobilyadan ahşap doğramasına, çelik kapısından lambasına kadar ilgilendiren tüm sektörlere yapılmış bir teşviktir" dedi. 



'Çok ciddi rakam' 

Konunun detaylarının ilerleyen süreçte daha iyi gözlemlenebileceğini belirten Deniz Karataş,...