29 / 04 / 2024

türkiye yapı market projesi

türkiye yapı market projesi

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Türkiye’de 2022'de kart ile 3,7 trilyon TL değerinde harcama yapıldı! Kartlar en çok market ve AVM’lerde kullanıldı

Kredi veya banka kartı… Nakit ödeme yapma devri artık tarihe karışıyor. Ülke olarak çoktan alıştık bile. 2022 yılında Türkiye’de 3,7 trilyon TL değerindeharcama kart ile yapıldı. Kartların en çok kullanıldığı yerler ise şaşırtmadı: Marketler ve AVM’ler.

Türkiye yapı malzemeleri ihracatında ilk 10'da!

Türkiye yapı malzemeleri sektöründe gerçekleştirdiği 21.8 milyar dolarlık ihracatla ilk 10 ülke arasında yer aldı. 

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Yeni Türkiye için yeni hastaneler yapılıyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Mersin'de Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Mersin Şehir Hastanesi'ni inceleyen Akdağ, ''Yeni Türkiye'nin yeni hastanelerini yapıyoruz'' dedi.

Jan Nöther: Türkiye yatırım yapılmasını hak ediyor!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Jan Nöther,Türkiye'de OHAL kapsamında alınan önlemlerin uzun süreceğine dair endişesinin olmadığını söyledi. Nöther, "Bu ülke yatırım yapılmasını hak ediyor. Çok sayıdaki genel veri bunu söylüyor." dedi.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Türkiye'nin prestijli yapılarına Terraco Boya imzası!

Terraco en son teknoloji ile üretilen ürünlerini inşaat sektörüne sunmaya devam ediyor. Trendleri belirlemekte öncü olan Terraco Boya dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birçok yapıya imzasını atıyor.

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

Moodys’in aksine Türkiye'yi yatırım yapılabilir görüyoruz!

DS-Concept CEO'su Hütten: "Moody's geçen ay Türkiye'nin kredi notunu kırarak yatırım yapılabilir seviyenin altına indirdi. Oysa DS-Concept'in 11 merkezi arasında en büyük büyüme oranını en zor döneminde bile Türkiye’de yakaladık" dedi.

Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumunda!

JCR Eurasia Başkanı Orhan Ökmen, "Moody's'in not indirim kararından sonra Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke konumunu kaybettiği şeklindeki değerlendirmeler doğru değildir. Türkiye hala yatırım yapılabilir ülke konumundadır." dedi

Kastamonu Entegre, Kazbuild Yapı Fuarı'nda Türkiye'yi temsil etti!

Uluslararası ölçekte yaptığı yatırımlarla bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar atan Kastamonu Entegre, Kazakistan'ın başkenti Almatı şehrinde düzenlenen Kazbuild Uluslararası Yapı ve İnşaat fuarında Türkiye ahşap sektörünü temsil etti.

Türkiye’deki yapıların yüzde 50’si sağlıksız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada, “Türkiye’deki yapı stoğunun yüzde 50’ye yakını sağlıklı yapılardan oluşmuyor” dedi.

türkiye yapı market projesi Haberi

türkiye yapı market projesi

İhracat, sanayi ve inşaat sektörlerinde birçok yatırımı bulunan Azure Grup, Türkye ve yurt dışında yatırıma odaklandı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, “Azure Grup, küresel lojistik devlerinin girmediği bölgelerde faaliyet göstermekte. Suriye, Irak, Afganistan gibi zor coğrafyaların yanı sıra Katar, Rusya gibi ikili ticaretin olumlu geliştiği ülkelerde büyümeye devam etmekte. Şu anda iki aşamalı bir planı devreye almış bulunuyoruz. İlk yatırım sürecimiz Türkiye ile ilgili. Suriye, Katar ve Irak’ta 4 olan yapı marketi şubemizi, Türkiye’de de yeni nesil sanal yapı market olarak hizmete açıyoruz. Bu proje, Türkiye'nin en büyük ihracat odaklı yapı market projesidir. Bunun yanı sıra, Özbekistan ve Kazakistan gibi Türki Cumhuriyetler’de 103 milyon dolarlık iki farklı iş üstlenmiş Türk firması olarak,...