10 / 05 / 2024

türkiye yatırıma devam

türkiye yatırıma devam

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen dünya devleri, başarısız darbe girişiminin Türkiye’ye güveni güçlendirdiği mesajını verdi. Taleplerini içeren bir raporu da sunan yatırımcılar, reformların devam ettirilmesini istedi.

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türk yatırımcıları 128 ülkede varlığını sürdürüyor!

Yurt Dışı Yatırım Anketi verilerine göre, Türk yatırımcılar 2022 yılı sonu itibarıyla 128 ülkede faaliyetlerine devam ediyor.

Türkiye yatırım cenneti haline geliyor! Dev şirketler bir bir yatırım planlarını açıklıyor!

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

White City Living'ten Türk yatırımcılara özel avantajlar!

Londra’da yapımı devam eden "White City Living" özel lansman düzelendi. Düzenlenen lansmanda konutlar özel fiyat avantajlarıyla Türk yatırımcılara özel avantajlar sağlıyor.

Türk yatırımcılar gayrimenkulde İngiltere'yi tercih etti!

Türkiye Gayrimenkul Fiyat Endeksinde yer alan verilere göre; Türk yatırımcılar son üç çeyrekte gayrimenkul yatırımında İngiltere'ye yöneldi.

Yabancılar konut yatırımlarında Türkiye’den vazgeçmiyor!

Yabancılara konut satışı geçen senenin aynı dönemine artış gösterirken, hali hazırda yatırım yapan yabancılar da Türkiye yatırımlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor.

Türkiye yatırım önceliklerini belirledi!

Türkiye'nin kamu kaynaklarının önümüzdeki 3 yıllık dönemde kullanılacağı öncelikli sektör ve projeler belli oldu.

Ruanda, Türk yatırımcıları yatırıma çağırdı!

Ruandalı yetkililer, Türk yatırımcıları telekonferans yoluyla ülkelerine yatırım yapmaya çağırdı.

Türk yatırımcılardan Haiti'ye inşaat ve enerji yatırımı!

Haiti Dışişleri Bakanı Claude Joseph yaptığı açıklamada, Türkiye'nin gelişmiş ve cömert bir ülke olduğuna değinerek, ülkesine inşaat ve enerji gibi birçok sektörde Türk yatırımcıların geldiğini söyledi.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler!

İstanbul Havalimanı 3. Bağımsız Pisti'nin açılış töreninde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul'a yaptığımız ulaştırma yatırımının her biri dünya çapında eserler" dedi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası'ndan 'Yatırıma Destek' TL kredisi!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 10 yıla kadar vadeli Yatırıma destek TL kredisini Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın belirlediği güncel politika faiz oranına endeksli, bugün itibarıyla yüzde 7,75 faiz oranıyla yatırımcılara sundu.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

türkiye yatırıma devam Haberi

türkiye yatırıma devam

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen dünya devleri, başarısız darbe girişiminin Türkiye’ye güveni güçlendirdiği mesajını verdi. Taleplerini içeren bir raporu da sunan yatırımcılar, reformların devam ettirilmesini istedi.


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la bir araya gelen dünya otomotiv, gıda, finans ve ilaç devleri Türkiye'ye "güven tam, yatırıma devam" mesajı verdi. Firma temsilcileri darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının, Türkiye'nin geleceği ve ekonomisine olan inançlarını da kuvvetlendirdiğini dile getirdi.


REFORM PAKETİ GÜÇLENSİN

Bu güvenle yatırımlarını hız kesmeden sürdüreceklerini belirten yatırımcılar, reform paketinin uluslararası yatırımcılara yönelik yeni teşvik unsurlarını içerecek şekilde güçlendirilmesini istedi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED) organizasyonunda gerçekleşen buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yatırımcıların taleplerini içeren bir rapor sunuldu. Raporda, her yerde küresel rekabet gücünün ön plana çıkarılması vurgusu yapılırken, ekonomi...