04 / 05 / 2024

Türkiyede 20 baraj inşaatı ne durumda

Türkiyede 20 baraj inşaatı ne durumda

Terör eylemleri enerji yatırımlarını vurdu. Toplamda Keban Barajı'ndan daha büyük kapasiteye sahip 20 baraj inşaatı terör nedeniyle sıkıntıya girdi

TÜİK resmen duyurdu! 20 personel alacak! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yeni iş ilanı açıklandı. TÜİK 20 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. Başvurular bugün başladı. İşte detaylar...

Kıyma döner kilosu 146 TL yaprak döner 169 TL pastırma 249 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) döner, pastırma ve işkembe fiyatları belli oldu. Kıyma döner 146 TL, yaprak döner kilosu 169 TL ve pastırma 249 TL’den satışa sunuldu. İşte Et ve Süt Kurumu 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Türkiye, 20 yıl vadeli borcu kimden alacak?

Merkez Bankası Başkanı Kocatopçu'nun "Hazine 20 yıllık tahvil çıkarmayı düşünmeli" sözlerinin üzerinden başlayan tartışma büyüyor. Türkiye uzun vadeli borcu dışardan bulabilir mi? İçerde bu tahvilleri alabilecek kim var? Bankalar buna zorlanırsa finans krizi yaşanır mı? İşte kulislerde konuşulanlar.

12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Tüp fiyatları ne kadar oldu? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? bu tip sorular tüp kullanan pek çok vatandaş tarafından araştırılıyor. İşte Aygaz, Tüpgaz, İpragaz Milangaz 12 kg tüp 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Moskova’da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova'da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800'den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

Moskova'da Türk-Rus inşaat gücü bir aradaydı!

Moskova’da gelenekselleşen Proestate Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Forumu, bu yıl 13. kez kapılarını açtı. 18-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen forum, 800’den fazla uluslararası gayrimenkul şirketinden 2 bine yakın uzmanı bir araya getirdi...

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

New York’taki Türkevi binasını IC İçtaş İnşaat inşa edecek!

New York Birleşmiş Milletler binasının karşısında yer alan ve yıkımı tamamlanan Başkonsolosluk binasının yerine yapılacak olan Türkevi, 20 bin metrekarelik bir alana inşa edilecek. Bina; Türk kültürü, tarihi ve mimarisini yansıtacak.

Avrasya Tüneli"nin açılış için hazırlıklar tamamlıyor!

Avrasya Tüneli, 20 Aralık'ta hizmete girecek. Asya ile Avrupa kıtasını deniz tabanının altından karayoluyla birleştirecek tünel, İstanbul'un iki yakası arasındaki 100 dakikalık mesafeyi 15 dakikaya indirecek.

İşte Avrasya Tüneli'nin son hali!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle 20 Aralık'ta açılacak olan Avrasya Tüneli'nin içi böyle görüntülendi. Peki Kazlıçeşme-Göztepe hattında hizmet verecek olan Avrasya Tüneli'nde geçiş ücreti ne kadar olacak?

Avrasya Tüneli'nin açılışına günler kaldı!

İstanbul'un ulaşım sorununa köklü çözüm üretecek potansiyele sahip Avrasya Tüneli, 20 Aralık'ta hizmete girecek .Günlük ortalama 100 binin üzerinde aracın kullanacağı tünel, deprem ve tsunamiden etkilenmeyecek.

Avrasya Tüneli'nde tarihi gün yaklaşıyor!

Asya ve Avrupa kıtalarını ilk kez deniz tabanı altından geçen bir karayolu tüneliyle bağlayan Avrasya Tüneli, 20 Aralık Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı bir törenle hizmete açılacak.

Türkiyede 20 baraj inşaatı ne durumda Haberi

Türkiyede 20 baraj inşaatı ne durumda

Terör örgütü, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde gerçekleştirdiği eylemlerle, bölgenin kalkınmasını, tarımın gelişmesini ve enerji açığının kapatılmasına yönelik yatırımları durma noktasına getirdi. Özellikle hidroelektrik santralleri hedef alan terör örgütü nedeniyle 20 hidroelektrik santrali (HES) sıkıntıya girdi. Yatırımcıları tehdit eden, iş makinelerini ateşe veren ve çalışanlara saldırılarda bulunan terör örgütü, ekonomik gelişmenin de önünü tıkadı. Yapılan tehdit, sabotaj ve saldırılar nedeniyle Şırnak'ta 2, Van'da 4, Bingöl'de 4, Batman'da 1, Siirt'te 2, Muş'ta 3 ve Hakkari'de 4 HES projesi ile ilgili yatırımcılar mağdur edildi. Söz konusu 20 HES'in tamamlanması ve hizmete girmesiyle birlikte toplam kurulu gücü 1444 Megawat (MW) olan bir enerji ağı ortaya çıkacak. Analistler, 3-4 ilin elektriğini sağlayan ve Türkiye'nin ikinci büyük barajı olan Keban'ın kurulu gücünün 1.330 MW...