04 / 05 / 2024

türkiyede bilişim vadisi nerede kurulacak

türkiyede bilişim vadisi nerede kurulacak

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Muallimköy Teknoloji Bölgesi tarafından düzenlenen Bilişim Vadisi Çalıştayı, Çayırova'da düzenlendi. Çalıştayda, Bilişim Vadisi' nin hedefleri ve uygulanan teşvikler anlatıldı...

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Bilişim dünyasının gelirleri yüzde 74 oranında arttı!

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500”ün ilk verilerine göre, 2022 yılında sıralamaya giren şirketlerin toplam geliri, 2021 yılına göre yüzde 74 büyüyerek 372 milyar TL oldu.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Bilişim Vadisi’nden tam 100 milyon TL’lik fon desteği!

İstanbul ve Kocaeli’nden sonra İzmir’de mart ayında girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Bilişim Vadisi çeşitli girişimcilere toplam 100 milyon TL’yi aşan fon sağladı.

Crest9 Bilişim Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Crest9 Bilişim Teknoloji Limited Şirketi Ataköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rohıt Kumar Makkar tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

İmaret İnşaat Taahhüt Enerji Bilişim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmaret İnşaat Taahhüt Enerji Bilişim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır İzgi tarafından kuruldu.

Trakya Batı Gayrimenkul Otomotiv Bilişim Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trakya Batı Gayrimenkul Otomotiv Bilişim Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaba tarafından kuruldu.

TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisi'ne talep arttı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin otomobilinin Ar-Ge'sinin Bilişim Vadisi'nde yapıldığını belirtti ve "TOGG’un gelmesiyle birlikte Bilişim Vadisine çok yoğun bir talep artışı oldu" dedi...

Bilişim Vadisi'nde teknoloji şirketleri ofis açmaya başladı!

Türkiye'nin Otomobili, merkezinin bulunduğu Bilişim Vadisi'ni de hareketlendirdi. Teknoloji firmaları, Bilişim Vadisi'ne gelerek teker teker ofislerini açıyor.

Türkiye'nin Otomobili, Bilişim Vadisi'ne ilgiyi artırdı!

Türkiye'nin Otomobili'nin Kocaeli'de bulunan Bilişim Vadisi'nde yer alması, Aralık'tan bu yana vadide yer almak isteyen firma sayısını yüzde 50 oranında artırdı.

türkiyede bilişim vadisi nerede kurulacak Haberi

türkiyede bilişim vadisi nerede kurulacak

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Muallimköy Teknoloji Bölgesi tarafından düzenlenen Bilişim Vadisi Çalıştayı, Çayırova'da düzenlendi. Çalıştayda konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bilişim Vadisi'nin hedeflerinden bahsetti, uygulanan teşvikleri anlattı.


Çalıştaya Bakan Nihat Ergün'ün yanı sıra; Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Muallimköy ve Çayırova'da sürdürülen Teknopark çalışmalarını yürüten Bakanlık yetkilileri ve çeşitli teknoloji firmalarının temsilcileri katıldı. Çalıştayda söz alan Ergün, “Bilişim Vadisi'nden de ABD'deki gibi önemli yazılım firmalarının çıkacağından eminim” dedi.


GENÇ GİRİŞİMCİNİN ÖNÜ AÇILACAK


Bakan Nihat Ergün, Bilişim Vadisi Çalıştayı’ndaki konuşmasında, genç girişimcilerin önünü açacaklarını dile getirerek, "Biz önce her yönüyle...