04 / 05 / 2024

türkiyede elektrik harcamaları

türkiyede elektrik harcamaları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Enerji verimliliği kapsamında sanayide dönüşümün ilk adımını elektrik motorlarında atıyoruz. "Elektrik tüketimine harcanan 8 milyar lira, ülkenin cebinde kalacak" diye konuştu...

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

TEB’den Akaryakıt harcamalarınıza büyük indirim fırsatı! Kampanyaya katılın 200 TL indirim kazanın

TEB, banka müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulundu. Akaryakıt ve otogaz harcamalarınızı TEB Banka Kartlarınızla yaparak cebinizi rahatlatabilirsiniz. Toplamda 200 TL akaryakıt indirimi sunan bu kampanyaya hemen katılabilirsiniz. İşte TEB’in kampanyasıyla ilgili detaylar…

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoylum Elektrik İnşaat Otomotiv Plastik Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde İsmail Şakartepe tarafından kuruldu.

Messan Konut Taahhüt Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Messan Konut Taahhüt Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Uysal tarafından kuruldu.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den kazı açıklaması!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.'den (TEİAŞ), büyükşehirlerde belediyeler ve üçüncü şahıslar, kırsal bölgelerde ise Karayolları Genel Müdürlüğünce kurumdan izin alınmadan yapılan inşaat ve kazı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı...

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Taahhüt Makina Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Çetin Özevin imzasıyla kuruldu.

Halit Öztürk evinin elektrik ihtiyacını rüzgar türbiniyle karşılıyor!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan demirci ustası Halit Öztürk, evinin bahçesine kurduğu rüzgar türbiniyle elektrik ihtiyacını karşılıyor.

Köse Elektrik Enerjisi İletim Hattı halk toplantısı 29 Mart'ta!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından, Gümüşhane Köse'de Elektrik Enerjisi İletim Hattı'nın tesis edilmesi ve işletilmesi için 29 Mart Salı günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aliağa 2 - Soma B enerji iletim hattı için kamulaştırma!

380 kV Aliağa 2 - Soma B Enerji İletim Hattı Yenileme projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İzmir'de enerji nakil hattı için acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili sınırları içerisinde tesis edilecek olan Enerji Nakil Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Bursa Doğu Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bursa Doğu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çan Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Çan Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

türkiyede elektrik harcamaları Haberi

türkiyede elektrik harcamaları

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, "Enerji verimliliği kapsamında sanayide dönüşümün ilk adımını elektrik motorlarında atıyoruz. Türkiye'deki tüm elektriğin yüzde 35'ini tüketen ve yüzde 80'i düşük verimli elektrik motorlarını yüksek verimlileriyle değiştirmeyi planlıyoruz" dedi. Sayıları 15 milyonu bulan motorların ilk etapta 500 binini, 8 yıl içinde de tamamını yüksek teknolojili olanlarla değiştireceklerini belirten Işık, "Elektrik tüketimine harcanan 8 milyar lira, ülkenin cebinde kalacak" diye...