30 / 04 / 2024

türkiyede enerji iletimi

türkiyede enerji iletimi

Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge Satış Başkan Yardımcısı Tunç Tezel, Türkiye’deki enerji iletimi pazarının önümüzdeki 3 yılda yüzde 4 oranında büyümesi bekleniyor dedi...

Enerji Bakanlığı 25 adet personel alacak! Son başvuru tarihi 31 Temmuz! Sakın kaçırmayın!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına bağlı Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 25 adet personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruya ilişkin tüm detaylar ve başvuru şartları belli oldu.

Emrah Arslan kimdir? Astor Enerji’de hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Arslan hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Astor Enerji’de hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte Emrah Arslan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Herkes dikkatli olsun! Telekom operatörlerinden ortak açıklama geldi!

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone enerji iletimi konusundaki onarım çalışmalarına devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaya çalışılıyor.

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Konutlarda enerji tasarrufu için nelere dikkat edilmeli?

Konutlarda tüketilen enerji, sanayideki tüketimi solladı. VERİMDER İcra Kurulu Başkanı Emre Alkin, Türkiye'deki 20 milyon hanenin yüzde 80'inden fazlasının enerjiyi verimli kullanamadığını vurguladı.

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Bayram tarafından kuruldu.

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sursum Commodıtıes Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarkan Bayram tarafından kuruldu.

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Şekib Avdagiç: Türkiye enerji ve inşaattan ibaret değil!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç son dönemde inşaat ve enerji ile ilgili krediler konusunda sıkıntıların gündeme geldiğini söyleyerek "Tabii Türkiye, enerji ve inşaattan ibaret değil." dedi.

Levent Pelesen: Kentsel dönüşümde yalıtıma öncelik verilmesi sevindirici!

İZODER Başkanı Levent Pelesen dünya çevre gününde konuştu. Pelesen, 'Isı yalıtımı yönetmeliğinin devreye girmesi öncelikle 2009 yılı sonrası inşaatların asgari C sınıfı ve üzeri yalıtıma sahip olmasıyla konutlarda tüketilen enerji yüzde 68.7’den yüzde 59.9’a düştü' dedi.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

türkiyede enerji iletimi Haberi

türkiyede enerji iletimi

Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge Satış Başkan Yardımcısı Tunç Tezel, “Türkiye’deki enerji iletimi pazarının önümüzdeki 3 yılda yüzde 4 oranında büyümesi bekleniyor. Biz de güvenilir bir çözüm ortağı olarak bu büyümeye katkıda bulunmaya hazırız” dedi. Alstom, Zetes-3 Termik Santrali’nin enterkonnekte sisteme bağlantısını sağlamak için Eren Enerji Endüstrisi A.Ş. ile sözleşme imzaladı.





10 milyon euro sözleşme

Bedeli yaklaşık 10 milyon euro olan sözleşme kapsamında Alstom, anahtar teslim 400 kV GIS trafo merkezi sağlayarak merkezin tüm mühendislik, tedarik, inşaat ve devreye alma çalışmalarını yürütecek. Eren Enerji’nin üçüncü Termik santral projesi olan bu proje, enerji alanında son yıllarda imzalananların en büyüğü olma özelliğini de taşıyor.

Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge Satış Başkan Yardımcısı Tezel, “Eren Enerji tarafından ikinci kez...