04 / 06 / 2024

Türkiyede Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim

Türkiyede Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim

Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Panelde, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı konuştu...

Prof. Dr. Okan Tüysüz'den İstanbul depremi için en kötü senaryo!  

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara için deprem tekrarlama aralığının dolduğunu açıkladı. Tüysüz, en kötü senaryoda fayın kırılarak 7,5 civarı bir deprem üretmesi bekleniyor. Deprem uzmanı, 1 milyon 120 bin binanın en azından 700 bin tanesinin olası bir depremde hasar alacağını kaydetti.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

Fikri Işık: İnşaat Türkiye'de en hızlı büyüyen sektörlerden birisi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk inşaat sektörünün iklimlendirme için yeni iş fırsatları getirdiğini belirterek "Türkiye’de, en hızlı büyüyen, en hızlı gelişen sektörlerden birisi inşaat sektörüdür." açıklamasında bulundu.

Avni Çelik: En kötü senaryoda bile 3 bin ev satarız!

Ülke içinde yaşanan siyasi ve ekonomik gelişmelere karşın yılda 3 bin konut satışı hedefiyle yola devam ettiklerini belirten Çelik, “En kötü senaryoda sektör yüzde 30 küçülse bile biz yılda 3 bin ev satarız. Kalan bölümü diğer şirketler paylaşır” dedi.

Türkiye'ye en çok kredi Körfez bankalarından!

Bloomberght'de yer alan habere göre Körfez Bölgesi’ndeki bankalar, Türkiye’de en az 6 yılın en fazla kredi verme işini yapıyor.

Başakşehir son 15 yıldır Türkiye’nin en hızlı gelişen bölgesi!

Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, "Başakşehir son 15 yıldır Türkiye’nin en hızlı gelişen ve yüksek prim yapan bölgesi. Şimdi metrekare fiyatı 4800 TL, ortalamada 6 bin TL'ye yükselmesini bekliyoruz" dedi.

Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi İlkadım’a yapılıyor!

Samsun’un İlkadım'da yapılacak olan Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni 19 Ekim Pazartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Trabzon'da Türkiye'nin en büyük ve modern hayvan barınağının yapımına başlandı.Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi'nin kente kazandıracağı belirtildi.

Türkiye’nin en büyük doğal yaşam alanı inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük ve en modern "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’ inşaatı sürüyor.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin en büyük Engelli Yatılı Bakım Merkezi Bursa’da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi Bursa’nın İnegöl ilçesinde açılıyor. Törün, toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip İnegöl Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nin alanında Türkiye’nin en büyüğü olacağını belirti.

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

SNS Elektronik Araştırma Geliştirme Danışmanlık Sanayi ve Limited Şirketi, Salim Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Şamlı Sokak'ta kuruldu.

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMS Araştırma Geliştirme Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sadullah Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Avcılar, Üniversite Mahallesi, Sarıgül Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Park, Türkiye'nin en büyük oto pazarı olacak!

Geçtiğimiz yıllarda milyonlarca lira yatırımla kurulan, Formula 1'e 3 kez ev sahipliği yapan İstanbul Park, Türkiye'nin en büyük oto pazarı haline geliyor.

Türkiyede Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim Haberi

Türkiyede Gelişen Kış Turizmi ve Değişen İklim

 Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi Minerva Han'da yapılan "Türkiye'de Gelişen Kış Turizmi vc Değişen İklim" paneline önemli isimler katıldı. Mercator, İPM araştırmacısı Cenk Demiroğlu'nun düzenlediği panelde Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı Kerem Köfteoğlu. Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı vc Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Calıid Cıııgı, Becercn A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Beceren ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Turizm Uzmanı Şener Şen konuşmacı olarak yer aldı. 


Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, uluslararası firmalar tarafından yapılan testlere göre Erciyes Dağı'nın önümüzdeki 50 yıl içinde küresel ısınmadan etkilenmeyeceğini belirtti. Ancak Türkiye ve dünyanın birçok kayak merkezi için aynısını söylemek mümkün değil. İPM Araştırmacısı Cenk Demiroğlu dünyada kayak merkezleriyle ünlü Alp Dağlan'nda bir...