02 / 10 / 2024

türkiyede ingiliz yatırımcılar

türkiyede ingiliz yatırımcılar

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, " Ataşehir, Levent ve Maslak'ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin " dedi...

Türk yatırımcılar gayrimenkul yatırımında rotayı Birleşik Krallık'a çevirdi!

Birleşik Krallık’ta gayrimenkul yatırımları, düşük risk ve döviz bazında kira getirisi gibi avantajlarıyla Türk yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Türk yatırımcıların yeni rotası belli oldu! Konut yatırımı için bu ülkenin kapısı çalınıyor... 

Son yıllarda gayrimenkulde hızla artan fiyatlar ve uzayan geri dönüş süreleri, Türk yatırımcıların rotasını Londra’ya yöneltti. 

Kıbrıs'tan konut alan Türk yatırımcılarının oranı yüzde 4'ü geçti!

KKTC'de konut alan yabancılar içinde Avrupa Birliği vatandaşlarının oranı 24.6'ya ulaşırken, Türk yatırımcılarının oranı ise yüzde 4'ü geçti.

'Konuttan, borsaya tüm yatırımcılar zararda' diyen uzman isimden çarpıcı açıklama! İnanılmaz bir dönemden geçiyoruz...

Analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman 'inanılmaz bir dönemden geçiyoruz' diyerek konuttan borsaya kadar tüm yatırımcıların zararda olduğunu açıkladı. 

Türk yatırımcılarından ABD gayrimenkul piyasasına büyük ilgi! Yatırımcılar yurt dışından konut almaya başladı!

NotteGlobal’ın kurucusu Yusuf Boz, ABD Gayrimenkul Pazarının Türk yatırımcılarına fırsatlar sunduğunu açıklayarak yatırımcıların yurt dışından konut almaya başladığını belirtti.

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Son dönemde yeni vergi taslağı konuşulmaya devam ederken, bir çok Türk yatırımcı yüksek enflasyondan dolayı rotayı o ülkeye çevirdi. İşte yatırımcıların yeni adresi...

Kıbrıs; konut almak isteyenlerin radarında! Dövizle kira getirisi Türk yatırımcılarını cezbediyor!

Dünyaca ünlü bir dergi, neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu hesaplayarak Amerikalılara mülk satın almak için tavsiye ettiği lokasyonların ilk sırasına Kuzey Kıbrıs’ı yerleştirdi. Özellikle Dövizle kira getirisi Türk yatırımcıları cezbediyor.

Kıbrıs, konut yatırımcıları için kapılarını tamamen açtı! Konut satın alma kotası üçe çıkarıldı!

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi KKTC, yeni yasa tasarısı ile Türkiye vatandaşlarına önceden bir olan konut satın alma kotasını 3’e çıkarttı.

 Türk yatırımcıları rotasını Karadağ'a çevirdi! 

Emlak piyasası, 2024 için yatırımcılara umut vaat ediyor. Büyüyen pazardan pay almak isteyen Türk yatırımcılar da rotasını geri dönüşü en kârlı olabilecek ülkelere çeviriyor. Bunların ilk sırasında Güneydoğu Avrupa ülkelerinden Karadağ geliyor. 

'Dolar 25 TL'ye düşer' diyen ekonomist Mahfi Eğilmez o formülü açıkladı! Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı!

Ekonomist Mahfi Eğilmez, doların 25 liraya kadar düşebileceğini açıkladı. Eğilmez, dolardaki düşüş serüvenini o formülle açıkladı. Dolar yatırımcıları köşeye sıkıştı...

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Türk yatırımcılarının Dubai'ye ilgisi artıyor! Dubai niçin bu kadar çok tercih ediliyor? İşte nedenleri...

Son dönemlerde Türk yatırımcılarının Dubaiye ilgili çığ gibi büyüdü. Yatırımcıların Dubai'de yatırım yapmasının bazı nedenleri bulunuyor. Yatırımcılar niçin Dubai'yi tercih ediyor?

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

türkiyede ingiliz yatırımcılar Haberi

türkiyede ingiliz yatırımcılar

Kadir Avcı Geçtiğimiz günlerde DEİK Türk-İngiliz İş Konseyi tarafından Londra'da düzenlenen "Grow with Turkey" konferansına katılan Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, bu konferans somasında İngiliz yatırımcılarla yaptığı önemli görüşmelerin Türkiye'deki gündemden dolayı askıya alındığını söyledi. Türklerin alt ve üstyapı projelerindeki başarısını İngiliz iş adamlarıyla konuştuğunu belirten Ömer Faruk Başaran, "Herkesin de bildiği gibi İngilizler proje geliştirme konusunda, Türkler ise müteahhitlik konusunda başanlı işlere imza atıyor. İngilizlerin yönünü ülkemize çevirmek için bazı girişimlerde bulundum. Aralarında prensipte anlaşmaya vardıklarımız dahi oldu. Levent, Maslak ve Ataşehir bölgelerinde otel ve AVM projeleri vardı. Önümüzdeki günlerde inceleme yapmak için buraya geleceklerdi ve yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımlar için önemli görüşmeler yapılacaktı. Ancak rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında inşaat sektörüne yönelik...