07 / 05 / 2024

Türkiyede iş oteli

Türkiyede iş oteli

TURİZM sektörüne markalı iş otelleri yatırımcısı olarak giren Er Yatırım'ın Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'de ciddi bir iş oteli ihtiyacı olduğunu belirterek, "Türkiye'de otel yatırımları hep 5 yıldıza yönelik oldu.

Serbest bölge arazilerinin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek!

Ekonomi Bakanı Elitaş, Serbest Bölgeler Kanunu, Emlak Vergisi ve Katma Değer Vergisi kanunlarında değişiklik yapılmasını öngördüklerini belirterek, "Serbest bölge arazilerine ilişkin kamulaştırma işlemleri düzenlenecek" dedi.

Türkmenistanlı iş adamlarına Çukurova'ya yatırım çağrısı!

DEİK Türkiye - Türkmenistan İş Konseyi Başkanı Halil Avcı, Antalya Expo 2016’ya katılacak Türkmen iş adamlarını Adana'ya davet ettiklerini belirterek, iki ülke arasında ekonomik ilişkilerin gelişmesi için çabaladıklarını bildirdi.

Vitra tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi!

Vitra, zor beğenen tüketiciler için sanal gerçeklik gözlüğü geliştirdi. Mağazaya gelen müşteri, tasarlamak istediği mutfak ya da banyoyu önceden görüp karar verebiliyor.

Ardahan Durançam Barajı için kamulaştırma işlemine başlandı!

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Durançam Barajı projesinin kamulaştırma işleminin gerçekleştirilebilmesi amacıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenlenen olurun, Eroğlu tarafından imzalandığı belirtildi.

Belarus'ta Türk işadamlarına tahsis edilmek üzere 300 hektar alan ayrıldı!

Belarus, sanayi bölgesi kurabilmeleri için Türk iş adamlarına 300 hektarlık alan teklif etti. Doğu Belarus Serbest Ekonomi Bölgesi Başkan Yardımcı Türkiye-Belarus İş Konseyi üyelerinin Grodno bölgesini ziyareti sırasında konuya ilişkin açıklama yaptı.

Rus şirket, izin verilirse bin Türk işçiyi çalıştırmak istiyor!

Rusya'da yapılması planlanan 2018 FIFA Dünya Kupası için tesis ve stat inşa eden Rus şirketi, izin verildiği takdirde bin Türk işçiyi istihdam etmek istiyor.

Türk iş dünyası Gazze'yi 5 milyar dolara yenilemek istiyor!

Türk iş dünyası, uzun yıllardır abluka altında tutulduğu için büyük bir yıkıntı altında yaşamın sürdüğü Gazze’yi yeniden inşa etmek için harekete geçerek imar planı hazırladı.

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tüfekçi İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abit Tüfekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Şubat'ta Eyüp, Nişancı Mahallesi, Defterdar Caddesi'nde kuruldu.

Kenan Kalı: Kenti ileriye götürmek için toplantılar düzenlenmeli!

İzmir'in iş dünyasına sahip çıkması gerektiğini belirten Kalı, "Kenti ileriye götürmek için kanaat önderleri toplantılar düzenlemeli" dedi.

Muğla Menteşe Göleti kamulaştırma işlemleri başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kavaklıdere Menteşe Göleti ve Sulaması işinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor.

İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşüm Türkiye için olmazsa olmaz bir reform!

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Real Merter projesini ziyaret etti. Yıldırım, dönüşümün Türkiye için olmazsa olmaz bir reform olduğunu söyledi.

Endonezya'ya yatırım yapacak Türk İşadamlarına özel teşvik uygulanacak!

Endonezya’da yabancı yatırımlara yönelik herhangi bir kısıtlama olmadığına dikkat çeken Büyükelçi Wardana, aksine Türk işadamlarının yatırımının memnuniyetle karşılandığını, az gelişmiş bölgelere yapılan yatırımlarda özel teşvik uyguladıklarını söyledi.

İmar sorunları Türkiye için imaj kaybı oluyor!

2015’te Türkiye’de 1 milyar TL’lik ticari gayrimenkul alım-satım işlemine aracılık ettiklerini belirten Avi Alkaş, bu işlemlerde yabancı payının ‘sıfır’ olduğunu söyledi. Alkaş, imar sorunlarının Türkiye için imaj kaybı olduğunu vurguladı.

Türkiyede iş oteli Haberi

Türkiyede iş oteli

Ancak turizmdeki trende baktığımızda 3 ve 4 yıldızlı otellere olan ihtiyaç ve ilgi artıyor" dedi. Değişen trendle birlikte yatırımcıların ilgisinin turizme kaydığım ifade eden Çelikkanat "Ülke olarak henüz otelciliği bilmediğimizi düşünüyorum. 

İyi inşaatçıyız, iyi tekstilciyiz ancak henüz iyi otelci olamadık. Uçak koltuk maliyetine ülkeyi maalesef ucuza satıyorlar. Otelcilikte önemli olan doluluk değil karlılık" diye konuştu. 


Şirket olarak 80-150 odalı 3-4 yıldızlı oteller planladıklarını belirten Çelikkanat, bunun için 300 milyon dolar bütçe ayırdıklannı kaydetti. Yatırımdaki önceliği İstanbul olan şirket Anadolu illerini de inceliyor. 


Hürriyet...