13 / 05 / 2024

 türkiyede ofisi olan yabancı firmalar

 türkiyede ofisi olan yabancı firmalar

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bekletelim mi? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Doları olan hemen baksın

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcıların ''elimizdeki dolarları bozduralım mı bekletelim mi?'' sorusuna net yanıtı verdi. Doları olan hemen baksın!

Konut finansman paketleri tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Konut finansman paketlerinin tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracağını söyleyen İnanç Kabadayı'nın o açıklamaları...

Yapı kayıt belgesi iptal olan bina yıkılabilir mi?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olduğu nedeniyle iptal edildi. Peki yapı kayıt belgesi iptal olan bina yıkılabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Yabancılara konut satışları ve Türk vatandaşı olan kişiler mecliste!

Yönetmelik değişikliğinden sonra yabancılara yapılan konut satışları ve Türk vatandaşı olan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Yabancı yatırımcı yıl boyunca Türkiye'ye olan ilgisini hiç kaybetmedi!

TÜİK 2019 Ekim Ayı Konut Satış İstatistikleri'ni değerlendiren Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancı yatırımcı bu yıl boyunca ülkemize olan ilgisini hiç kaybetmedi" dedi...

Mevlüt Oral: Parası olan gayrimenkul alsın!

Samsun Emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, konut kredisi faizlerinin yükselmesiyle sektörün yavaşladığını söyleyerek, “Faiz oranlarının daha da düşmesi gerekir. Parası olan lütfen gayrimenkule yatırım yapsın" diye konuştu.

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Türkiye'nin ilk bina tamamlama sigortası imzalandı!

Dünyada 74 yıllık deneyimiyle Kefalet Sigortası alanında uzmanlaşmış olan Rosenberg & Parker’ın Türkiye ofisi, Bina Tamamlama Sigortası’nın Türkiye’deki ilk poliçesinin imzalandığını açıkladı. 

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

PepsiCo Türkiye Ofisi'nde çalışanlar kendi ortamlarını tasarlıyor!

PepsiCo Türkiye Ofisi, markanın genç ve dinamik ruhuyla bütünleşen esnek mekan kurgusuyla farklı ölçeklerdeki grup çalışmalarına olanak sağlıyor, çalışanlara kendi ortamlarını yaratma şansı veriyor.

 türkiyede ofisi olan yabancı firmalar Haberi

 türkiyede ofisi olan yabancı firmalar

Netflix önceki gün İstanbul'da ofis açacağını duyurmuştu. Konuyla ilgili olarak değerlendirme yapan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Netflix'in İstanbul'da ofis açma düşüncesinin çok yerinde olduğunu dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Radyo, Televizyon ve İsteğe Bağlı Yayınların İnternet Ortamından Sunumu Hakkında Yönetmeliğin' yürürlüğe girdiği 1  Ağustos 2019 tarihinden itibaren güçlü bir iletişim içerisinde oldukları yerli ve yabancı kuruluşlar ile önemli mesafeler katettiklerini belirtti. Uslu, Netflix'in Üst Kurul'dan lisansını almasından sonra İstanbul'da ofis açma düşüncesinin de çok yerinde bir karar olduğunu şu açıklamaları yaptı: 

"Netflix'in Türkiye'ye duyduğu güveni gösteren bu karar, inanıyorum ki hem ülke ekonomisine hem de yayıncılık dünyasına büyük katkılar sunacaktır. Dünyada dizi film ihracatında...