07 / 05 / 2024

türkiyede otel ihtiyacı

türkiyede otel ihtiyacı

TURİZM sektörüne markalı iş otelleri yatırımcısı olarak giren Er Yatırım'ın Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'de ciddi bir iş oteli ihtiyacı olduğunu belirterek, "Türkiye'de otel yatırımları hep 5 yıldıza yönelik oldu.

TÜRASAŞ, lise mezunları için 213 personel alım ilanını üç farklı şehirde duyurdu!

TÜRASAŞ, personel ihtiyacını gidermek amacıyla yeni bir işe alım ilanı yayınladı. İŞKUR üzerinden duyurulan bu ilana göre, TÜRASAŞ'ta 7 farklı pozisyonda 213 yeni personel istihdam edilecek. TÜRASAŞ iş ilanı için gerekli şartlar nelerdir? İşte detaylar…

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

İzmir Karaburun'daki 'karavan otel'e yoğun talep!

İzmir Karaburun'da yaşayan Asna çiftinin geçen yıl açtığı 'karavan otel', koronavirüs salgını sebebiyle izole tatil yapmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Ekrem İmamoğlu: İBB bütçesinin rehabilitasyona ihtiyacı var!

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkan adayı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin genel bütçesinin ciddi anlamda bir rehabilitasyona ihtiyacı var" dedi

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Türkiye otel yatırımcılarının gözde adresi!

Yabancı şirketler Türkiye'de otel yatırımı yapma konusunda hızlı adımlarla ilerliyorlar. Marriott Otel Grubu'nun Başkan Yardımcısı Phill Andreopoulos Türkiye'nin yaşadığı sıkıntılara rağmen şirketleri açısından büyük potansiyel taşıdığını aktarıyor. 

Kosifler otel projesini erteledi mi?

Türkiye'nin en eski aile şirketlerinden olan Kosifler Group, Küçükyalı'da ilk servis noktası olan arazide otel inşaatına başlamıştı. Kosiflerin otel projesinde son durum ne?

Türkiye son 10 yılda otellere 21 milyar dolar yatırdı!

Turizm Data Banak tarafından hazırlanan ''Türkiye Otel Yatırım Analizi''ne göre, Türkiye'de son 10 yılda yapılan otellerin toplam yatırım hacmi 21 milyar dolara ulaştı.

Halit Öztürk evinin elektrik ihtiyacını rüzgar türbiniyle karşılıyor!

Kırşehir'in Kaman ilçesinde yaşayan demirci ustası Halit Öztürk, evinin bahçesine kurduğu rüzgar türbiniyle elektrik ihtiyacını karşılıyor.

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

PIT İstanbul Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi, Hüsnü Akhan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve C.Kıng Man Kwok Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 45 bin 900 milyon TL sermaye 10 Şubat'ta ile Beyoğlu'nda kuruldu.

türkiyede otel ihtiyacı Haberi

türkiyede otel ihtiyacı

Ancak turizmdeki trende baktığımızda 3 ve 4 yıldızlı otellere olan ihtiyaç ve ilgi artıyor" dedi. Değişen trendle birlikte yatırımcıların ilgisinin turizme kaydığım ifade eden Çelikkanat "Ülke olarak henüz otelciliği bilmediğimizi düşünüyorum. 

İyi inşaatçıyız, iyi tekstilciyiz ancak henüz iyi otelci olamadık. Uçak koltuk maliyetine ülkeyi maalesef ucuza satıyorlar. Otelcilikte önemli olan doluluk değil karlılık" diye konuştu. 


Şirket olarak 80-150 odalı 3-4 yıldızlı oteller planladıklarını belirten Çelikkanat, bunun için 300 milyon dolar bütçe ayırdıklannı kaydetti. Yatırımdaki önceliği İstanbul olan şirket Anadolu illerini de inceliyor. 


Hürriyet...