04 / 10 / 2024

türkiyede petrol fiyatları

türkiyede petrol fiyatları

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İran' ın nükleer programına ilişkin anlaşmaya varılmasının petroldeki risk primini azaltmaya başladığını belirterek, " Petrol fiyatlarındaki risk primi düşecektir " dedi...

7 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorinde güncel rakamlar...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Buna göre, bugün benzin ve motorinde zam ya da indirim var mı?

5 Ağustos 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

Petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik benzin, motorin fiyatlarını da etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarında yeni haftada indirim haberi var. 5 Ağustos 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar?

9 Haziran 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, mazot, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımaya devam ediyor. gazeteduvar.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar ile akaryakıt fiyatlarını da etkilemeyi de sürdürüyor.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! 30 Mayıs 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol fiyatlarının yukarı aşağı yönde hareket etmesi devam ediyor. Buna göre, araç sahipleri akaryakıt fiyatları kak lira, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatında indirim var mı diye araştırmalar yapıyorlar. İşte 30 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar? 

Benzine 1 lira 55 kuruşluk indirim müjdesi geldi! Akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte benzin indirim...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt tabelalarına indirim olarak yansıyacak. Peki akaryakıta ne kadar indirim gelecek? İşte ayrıntılar ve güncel fiyat listesi 24 Mayıs 2024...

Konut fiyatları yüzde 20-25 düştü! Hangi semtte fiyatlar ne kadara indi?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut fiyatları yüzde 20-25 oranında düştü. Peki ortalama fiyatlar ne kadar oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik göstermektedir. Buna göre, bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Altında makas 250 lirayı aştı! Altın fiyatlarını görenler şaştı! 7 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak!

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 500 lirayı aştı. Altın fiyatları yükselirken al sat arasındaki makas da 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında hafta sonu depremi! Yine indirim var mı? İl il akaryakıt fiyatlarına hemen bakın!

Petrol fiyatlarındaki düşüş sürerken, benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yeni bir indirim olup olmadığı merak ediliyor. İşte ayrıntılar ve akaryakıt fiyat listesi 25 Şubat 2024...

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Fitch'ten petrol fiyatları uyarısı: 2024'te 120 dolara yükselecek!

Küresel petrol fiyatlarındaki hareketlilikler benzin ya da motorine indirim veya zam olarak yansımaya devam ediyor. Fitch Ratings, Ortadoğu'daki gerilden dolayı petrol arzında yaratabileceği kesinterin petrol fiyatlarında yükselişe neden olacağını ve 120 dolara kadar yükseleceğini açıkladı. 

türkiyede petrol fiyatları Haberi

türkiyede petrol fiyatları

Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) tarafından bu yıl 2.'si düzenlenen "TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013" toplantısına Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı. 


Son 60 yılın en büyük küresel krizine rağmen Türkiye'nin son 10 yılda yüzde 5'in üzerinde büyüdüğünü dile getiren Şimşek, bu rakamın küçümsenecek bir rakam olmadığını vurguladı.  


Mehmet Şimşek, Türkiye'nin Orta Vadeli Program (OVP) dahilinde büyümesini sürdürmesi halinde hem gelişmiş ülkelerle hem de gelişmekte olan ülkelere oranla daha hızlı bir büyüme sürecinde olacağını ifade etti. 


Öncü göstergelere bakıldığında büyümenin mütevazi oranda sürdüğünü anlatan Şimşek, "Çok ciddi bir istihdam yarattık. İMF'nin son raporuna göre, dünyada rekor düzeyde istihdam yaratmada en başarılı ülke Türkiye olarak sunuluyor. İşsizlik oranlarında bir miktar yükseliş var ama işgücüne katılım oranlarında ciddi yükseliş var. Son yılda 600...