06 / 07 / 2024

türkiyede plastik boru üretimi

türkiyede plastik boru üretimi

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uysal, "Bu tablo içinde toplam boru üretiminin yaklaşık 760 bin tonu plastik boru ve bağlantı parçaları üretimine ait" şeklinde konuştu.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Yeniden açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme müjdeyi duyurdu. Bakan Bayraktar Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ömer Karadeniz: İnşaat sektöründeki daralma Türk plastik sektörünü ihracata yöneltti!

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Karadeniz, Ekonomik İstikrar Kalkanı önlem paketinin sektörler üzerindeki etkisini değerlendirdi…

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Tümray Plastik'in Gebze fabrikası icradan satılıyor!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Tümray Plastik’e ait olan bir fabrika 24.7 milyon TL muhammen bedelle icradan satılığa çıkarıldı.

Mhk Mühendislik Taahhüt Makina Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhk Mühendislik Taahhüt Makina Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Yusuf Kerim Usta tarafından kuruldu. 

Putin TürkAkım boru hattı inşaatını denetleyecek!

Rusya Devlet Başkanı Putin, TürkAkım boru hattının derin sulardaki inşaatını gerçekleştiren Pioneering Spirit gemisine çıkarak incelemeler yapacak.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Rusya Türkiye'ye boru hattı inşa edecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya ile ilişkilerin normalleşmesiyle yeni projelerin hayata geçirileceğini belirtti. Çavuşoğlu, ''Rusya iki boru hattı inşa etmek istiyor'' dedi.

Plastik Mükemmeliyet Merkezi kuruluyor!

Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Plastik Mükemmeliyet Merkezinin kurulmasına yönelik imzalar atıldı.

Plastik Mükemmeliyet Merkezi inşa edilecek!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme Vakfı (PAGEV) arasında Plastik Mükemmeliyet Merkezi kurulması amacıyla 18 Ağustos perşembe günü mutabakat zaptı imzalanacak.

Fatih Asal, Wavin Pilsa'nın Genel Müdürü oldu!

Avrupa’nın lider plastik boru ve sistem çözümleri üreticisi Wavin’in Türkiye’de faaliyet gösteren şirketi Wavin Pilsa’nın Genel Müdürlüğüne 1 Temmuz itibarıyla Fatih Asal getirildi.

Özyaşam Yapı İnşaat Akaryakıt Kuyumculuk Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşam Yapı İnşaat Akaryakıt Kuyumculuk Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celalettin Cerenoğlu ve Sabri Kılıç ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

türkiyede plastik boru üretimi Haberi

türkiyede plastik boru üretimi

Türkiye'de plastik dahil boru ve bağlantı parçaları üretiminin yıllık ortalama 4.4 milyon ton civarında olduğunu ifade eden PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uysal, "Bu tablo içinde toplam boru üretiminin yaklaşık 760 bin tonu plastik boru ve bağlantı parçaları üretimine ait" şeklinde konuştu.



Türkiye'de plastik dahil boru ve bağlantı parçalan üretiminin yıllık ortalama 4.4 milyon ton civarında olduğunu hatırlatan Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Uysal, bu genel tablo içinde plastik boru ve bağlantı parçaları üretiminin de yaklaşık 760 bin ton olduğunu dile getirdi. 2012'de bir önceki yıla göre yüzde 8.3 oranında artışla 700 bin ton ve 1.8 milyar dolarlık plastik boru üretimine ulaşıldığını aktaran Uysal, "Bu doğrultuda plastik boru üretimimizin 2013 yıl sonu...