17 / 05 / 2024

Türkiye’deki 50. Hilton oteli

Türkiye’deki 50. Hilton oteli

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki 50. Hilton otelini Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015’te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Japon deprem uzmanı yine uyardı: Türkiye'deki yapıların yüzde 50'sinin yenilenmesi gerekli

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Türkiye için kentsel dönüşüm uyarısında bulunarak açıklama yaptı. Buna göre, Moriwaki, Türkiye'deki yapıların yüzde 50'sinin yenilenmesi gerektiğini kaydederek, "Bunun için Japonya'dan 2 firmayı Türkiye'ye getirttim." diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Türkiye'deki 18 bin kaçak bina yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 45-50'sinin depreme hazır durumda olduğunu söyledi. Kurum, ''Türkiye'de 21 bin kaçak yapı var. Bunların 3 bin 300'ünü yıktık ve yıkmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Türkiye'deki yapıların yüzde 50'den fazlası imara aykırı!

Esenler Kent Konseyi, 2019 yılı 1. Genel Kurul Toplantısı’nda imar barışı  masaya yatırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Sezayi Köse, Türkiye'deki yapıların yüzde 50'den fazlasının imara aykırı olduğunu söyledi.

Türkiye’deki yapıların yüzde 50’si sağlıksız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığı açıklamada, “Türkiye’deki yapı stoğunun yüzde 50’ye yakını sağlıklı yapılardan oluşmuyor” dedi.

Türkiye'deki yapıların yüzde 50'si sağlıklı değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Türkiye'deki yapı stokunun yaklaşık yüzde 50'ye yakını sağlıklı yapılardan oluşmuyor, ciddi depremlerde yıkılma tehdidi ile karşı karşıya. Aynı zamanda dönüşüm ilan edip de yaptığımız veya sağlam olarak gördüğümüz yapılarda da kimliksiz yapılarla karşı ka

Cityscape, Türkiye'deki ilk fuarı için tüm hazırlıkları tamamladı!

Cityscape Turkey'e 50’den fazla ülkeden binlerce kişinin katılması bekleniyor. Uluslararası gayrimenkul sektörünün en köklü ve en prestijli markalarından Cityscape, Türkiye'deki ilk fuarı için tüm hazırlıkları tamamladı.

Metro Properties'in Türkiye'deki arsa payını DKY İnşaat aldı!

Türkiye'deki Metro Cash & Carry'nin sahibi Metro Properties Almanya ve Çin'den sonra Türkiye'de de mağazalarının bulunduğu bölgelerdeki arazileri farklı inşaat projeleri için satma yolunu seçti.

The Leos Residence Türkiye’deki Residence algısını yeniliyor!

‘Executive Luxury Apartment’ hizmetlerini otel konforunda sunan ‘The Leos Residence’, şehirdeki iş ve yaşam merkezlerine olan yakın konumuyla dikkat çekiyor. Kişiye özel hizmetleriyle de Türkiye’deki ‘Residence’ algısını yeniliyor.

TANAP'ın Türkiye’deki inşa süreci başladı!

Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Marguelaşvili ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in katılımıyla gerçekleşen törenle birlikte TANAP Projesi’nin Türkiye’deki inşa süreci başlamış oldu.

ERA, Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

Türkiye'deki 50 bin bina riskli alan ilan edildi!

Cushman Wakefield'in araştırmasına göre Türkiye'de kentsel dönüşüm çok da hızlı ilerlemiyor. Raporda 49 bin 256 adet binada 151 bin 845 adet konutla birlikte, 24 bin dükkanın risk tespitinin yapıldığı belirtildi.

Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim faaliyetlerini Ünite İletişim ile yürütecek!

Dünyanın önde gelen teknoloji ve hizmet tedarikçisi Bosch Grubu, Türkiye’deki iletişim çalışmalarını yürütmek üzere iş ortağı olarak Ünite İletişim’i seçti.

Türkiye'deki Özel Çevre Koruma Bölgeleri!

Türkiye genelinde kaç özel çevre koruma alanı yer alıyor? Türkiye'deki özel çevre koruma nölgeleri nerelerde? Özel çevre koruma bölgeleri kaç yılında ilan edildi? İşte Türkiye'nin özel çevre koruma bölgeleri listesi...

Türkiye’deki 50. Hilton oteli Haberi

Türkiye’deki 50. Hilton oteli


Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki 50. Hilton otelini Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk ve tek karma projesi Symbol 262 bünyesinde Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015’te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.


Kocaeli’nin sanayisini turizmle bütünleştirmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Ever Group Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü Hampton by Hilton’un dünya kalitesindeki hizmet anlayışını bölgeye taşıyacaklarını belirtti.


Artan nüfusu ve ekonomik gelişimine paralel Kocaeli’nde yapımına başlanan projede yer almaktan son derece mutlu olduklarını kaydeden Ersü “Kavanlar inşaat tarafından Körfez bölgesinde alışveriş merkezi, hastane ile birlikte karma hizmet olarak projelendirilen otelimiz Hampton by Hilton 204 odalı olacak.  Sunduğu sosyal imkanların yanı sıra 4 toplantı salonuna da sahip olan Hampton by Hilton şehrin turizm alanındaki yeni cazibe merkezi olarak...