29 / 04 / 2024

Türkiyedeki eğitimli gayrimenkul danışmanları

Türkiyedeki eğitimli gayrimenkul danışmanları

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, piyasadaki yabancı sermayeli emlak şirketleri nedeniyle Türkiye genelinde her yıl 40 milyon doların yurtdışına çıktığını söyledi.

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moveıt Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’te 800.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarık Gaber Farea ve Muneer Alavadhi ortaklığında kuruldu.

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Klinik Araştırma Eğitim Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Bilgin tarafından kuruldu.

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzede çocukları için el ele verdi!

Denizbank ve Türk Eğitim Derneği'ni depremzedeler için el ele verdi. Depremzede çocuklar için Afet Bursu Programı hayata geçti. İşte detaylar!

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

True Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Mutlu Doğru tarafından kuruldu.

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Türkçe öğretmenleri 2023'te ne kadar alacak?

Yeni yıla sayılı günler kala asgari ücretin ne olacağı beklenirken, Türkçe öğretmenleri 2023 yılında maaşlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Yılda iki kere zam yapılan öğretmen maaşları derecelerine göre belirleniyor. Türkçe Öğretmenleri ne kadar maaş alıyor?

İnşaat demir fiyatlarına bir indirim daha geldi! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 12 Aralık 2022 fiyat listesi 

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi.1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 12 Aralık 2022 fiyat listesi...

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu.

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmetoğlu Taahhüt İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Ekrem Kalyoncu tarafından kuruldu.

Türkiyedeki eğitimli gayrimenkul danışmanları Haberi

Türkiyedeki eğitimli gayrimenkul danışmanları

Bu nedenle yerli sermayeli emlak şirketlerinin kurumsallaşmasının şart olduğunu belirten Güleroğlu, bu paranın ülkede kalması için eğitimli, mevzuatı bilen ve çıtayı yüksek tutan gayrimenkul danışmanlarına ihtiyaç olduğunu söyledi. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa da Güleroğlu'na destek vererek "Bu kesinlikle yabancı düşmanlığı değil. Bu tamamen mesleğe ve ülkeye sahip çıkmayla ilgili. Emlakçılık bir masa sandalye ve çantayla olmuyor. Kurumsallaşmak, eğitim ve disiplin, kendini devamlı geliştirmek çok önemli. Kamuoyunda bilinenin aksine vasıf, eğitim isteyen bir meslek ve kelimenin tam anlamıyla kurumsallaşan bu işte başarılı olur" şeklinde görüş belirtti.



Sabah...