13 / 05 / 2024

türkiyedeki kanada okulu

türkiyedeki kanada okulu

Eğitim alanında dünyanın en başarılı ülkeleri arasında en üst sıralarda yer alan Kanada sistemini Türkiye’ye taşıyan Kanada İlkokulu açıldı.

Kanada’dan Türkiye’den ithal ettiği inşaat demirine ilişkin geriye dönük vergi değerlendirme kararı!

Kanada Sınır Hizmetleri Ajansı (CBSA), Temmuz 2021 ve Ağustos 2023 yılları arasındaki dönemde Türkiye’den ithal edilen inşaat demirine uygulanan vergilerin bazı hallerde geriye dönük olarak değerlendirilebileceğini duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan müjde! İngilizce öğrenmek isteyenler buraya koşsun!

Türkiye'nin en popüler bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını paylaştı. Online Dil Okulu'nda 6 Aylık İngilizce Eğitim Paketi 2.470 TL! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün kampanya detaylar...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Türk firmadan Kanada'ya dev yatırım!

Ünlü iş insanı Murat Türel, petrol ve enerji sektörü alanında Kanada'ya dev bir yatırım yapacak.

Kanada'da ev fiyatları yüzde 52 arttı! Kiralık konut bulmak zorlaştı!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, Kanada'da konut fiyatlarının son iki senede yüzde 52 artması, uygun fiyata kiralık konut bulmayı da zorlaştırdı.

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Kanada İş Konseyi Başkanı Nurdan Erbuğ, Kanada'da inşaat sektörü için büyük fırsatlar olduğunu söyleyerek yeni projeler için büyük potansiyel barındırdığını dile getirdi.

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Türkiye ile Kanada arası ticari ilişkiler her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. İnşaattan gıdaya, tekstilden yazılıma birçok sektörde Türkler için büyük potansiyel bulunuyor...

Emlak sektöründe veri bankası kurulmalı!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kanada Temsilcisi Seyfi Tomar yaptığı açıklamada,  “Emlak sektöründeki mevcut dağınıklık mesleki paydaşlarla yapılacak iş birliği sayesine rahatlıkla aşılabilir ve böylesi bir ortak çalışma ile büyük bir veri bankası sahibi olabiliriz” dedi.

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

Kanada'daki Türkler Edmonton'a cami yaptırıyor!

Kanada'nın Alberta eyaletinin başkenti olan Edmonton'da yaşayan Türkler, yeni bir cami yaptırıyor.

Türk müteahhitlere Kanada'ya yatırım yapın çağrısı!

Akman Holding ve SAMM Developments Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akman yaptığı açıklamada Kanada'nın Türk müteahhitler için henüz çok yeni bir pazar olduğunu belirterek, ciddi fırsatlar sunan bu ülkede mutlaka yatırım yapılması gerektiğini dile getirdi.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul müjdesi!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul!

Manisa İli, Yunusemre İlçesi, Akgün Mahallesi, 32 Derslikli Atatürk Ortaokulu, Horozköy Mahallesi, 24 Derslikli Vakıfbank Türkbirliği Okulu ve Muradiye Mahallesi, 24 Derslikli Atatürk Ayser Kani Çeliker Okulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri (E- İhale) ihalesi 14 Eylül'de yapılacak.

türkiyedeki kanada okulu Haberi

türkiyedeki kanada okulu

Eğitim alanında dünyanın en başarılı ülkeleri arasında en üst sıralarda yer alan Kanada sistemini Türkiye’ye taşıyan Kanada İlkokulu açıldı. Kanadalı öğrencilerle eşit şartlarda eğitim alma imkanına sahip olan Kanada İlkokulu öğrencileri, bu sayede eğitimlerine istedikleri zaman Kanada’da devam edebilecekler. Ulus’ta açılan Kanada İlkokulu’na gelen yoğun talep üzerine, ilkokul 1. sınıfa ek olarak 2., 3. ve 4. sınıfa da öğrenci alındı. Bünyesinde üç anaokulu ve bir ilkokul bulunduran Kanada Okulları, Türkiye’de okul öncesinden başlayıp lise son sınıfa kadar devam edecek bir eğitim yapısı kurmayı planlıyor.


Türkiye’deki ilk Kanada İlkokulu’nda eğitim-öğretim yılı başladı. Bu yıl ilk öğrencilerini alan Kanada İlkokulu’nun Ulus’taki kampüsünde okulun ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Geçtiğimiz yıl Levent ve Çamlıca anaokullarını açarak Türkiye’ye giriş yapan Kanada Okulları’nın bu...