12 / 05 / 2024

türkiyedeki sanal ofisler

türkiyedeki sanal ofisler

Dünyada uzun zamandır tercih edilen sanal ve ortak ofisler, Türkiye'de hizmet vermeye başladı, bu ofislerde mali müşavir, hukuk müşaviri, denetçi ve teknik danışman ile beraber çalışma imkanı da bulunabiliyor

Migros Sanal Markette Omo 1,5 kilosu 35 liraya düştü! 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Dev marketler zinciri Migros, Sanal Markette “Büyük Kış İndirimi Kampanyası” ile pek çok ürünü dev indirim oranlarıyla vatandaşa ulaştırıyor. Migros Sanal Markette Omo deterjanın 1,5 kilogramlık paketi yüzde 25 indirimle 35 TL’ye, Perwoll sıvı çamaşır deterjanı 2 litresi yüzde 25 indirimle 79,90 TL

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

Migros sanal markette Ayın Çıtırları kampanyası! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Migros sanal marketlerde Ayın Çıtırları kampanyası başladı. Peki hangi ürünler indirime girdi? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Sanal ofisler için vergi ödenir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

Ofisler koronavirüsle dönüştü!

Kovid-19 salgınıyla beraber çalışma sistemleri ve ortamları da dönüştü. Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modeli hayatlarımıza hızlıca girerken iş hayatında meydana gelen bu değişikliğin uygulanma oranları da gittikçe genişledi. 

ZeroBuild Türkiye’21 formu 21 Eylül'de!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında “Hemen Şimdi Harekete Geç!” sloganıyla gerçekleştirilecek.

ZeroBuild Türkiye 2021 için geri sayım başladı!

Sıfır Enerji Binalar Sanal Forumu ZeroBuild Türkiye’21 etkinliği 22 Eylül- 26 Eylül tarihleri arasında online olarak gerçekleşecek.

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Ofislerde kriterler baştan yazılıyor!

Kovid-19 salgını dünya genelindeki çalışma hayatının yapılarını da etkiliyor. Farklı konumlarda daha çok şirketin bulunduğu plazalarla daha az kişinin çalıştığı küçük ofisler ya da esnek ofislere rağbet arttı.

Türk Çimento Sektörü Karbon Yol Haritası yıl sonunda açıklanacak!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanlarında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı olma özelliğine sahip olan “DIGITALCEM”i gerçekleştiriyor.

TÜRKÇİMENTO'nun ilk sanal fuarı 20 Nisan'da başlıyor!

Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, 20-21 Nisan 2021 tarihlerinde çimento sektörünün ilk sanal konferans ve fuarı DIGITALCEM’i gerçekleştiriyor. 

Türkçimento sektörün ilk sanal konferans ve fuarını gerçekleştiriyor!

Yeni teknoloji kullanımı ve dijitalleşme alanında öncülük etmeyi hedefleyen Türkçimento, 20-21 Nisan 2021 tarihleri arasında sektörün ilk sanal konferans ve fuarı “DIGITALCEM”i yapılıyor.

E-ticaretle uğraşanların imdadına sanal ofisler yetişiyor!

Koronavirüsün de etkisiyle e-ticarette yaşanan sıçrama, özellikle sabit ofis maliyetlerinin geride bırakılmasına yönelik bir hareketlenmeye neden oldu.

türkiyedeki sanal ofisler Haberi

türkiyedeki sanal ofisler



Dünyada uzun zamandır tercih edilen sanal ve ortak ofisler, Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Buna göre, işadamları yatırım yapmadan, genel ve idari personel gideri olmadan, esnek sürelerle tam donanımlı bir hazır ofise hemen sahip alabiliyor. 



eOfis Genel Müdürü Arzu Kaliç, 2011 yılında Dünya Ticaret Merkezi EGS Business Park bloklarında açtıkları ofise; 2013 yılında Ataşehir Flora Residence, İstiklal Caddesi Elhamra İş Merkezi ve Bakırköy Marmara Forum AVM Garden Office, Kartal Hukukçular Towers'ı eklediklerini söyledi. 


Saatlik kullanım Ortak ofis kullanımı ve 'kullandıkça öde' sistemiyle diğer hazır ofislerden ayrıldıklarını belirten Kaliç, "eOfis, bu sistemle vaktinin çoğunu ofis dışında geçiren iş sahipleri için günlük, saatlik kullanım gibi sıra dışı bir imkan veriyor. Mali müşavir, hukuk müşaviri, denetçi ve teknik danışman ile beraber çalışma imkanı da bulunabiliyor. Aylık...