10 / 05 / 2024

türkiyeden kimler ev alabilir

türkiyeden kimler ev alabilir

Yıllardır yılan hikâyesine dönen Topallı parsellerinden satın alan Ruslar, bürokrasinin ağır işlemesiyle satın aldıkları arsaları kaybetmek üzere.

TOKİ'den kimler ev alabilir? 

TOKİ'den ev almak isteyenler için başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev almanın şartları nelerdir? TOKİ'den kimler ev alabilir? İşte tüm merak edilenler...

Emlak Konut kampanyasıyla kimler ev alıyor?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ekonomiye can suyu olması için Emlak Konut GYO tarafından ‘Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz Kampanyası’ başlatılmıştı. Peki bu kampanyadan kimler ev alıyor? Sorunun cevabı haberimizde...

Wallis ve Futunalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Wallis ve Futuna vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Wallis ve Futunalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Sao Tome ve Principe vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den ev alabilir mi? Sao Tome ve Principeliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Martin vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Martinliler Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Papua Yeni Gineliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Papua Yeni Gine vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Papua Yeni Gineliler Türkiye'den ev alabilir mi? Papua Yeni Gineliler Türkiye'den arsa ve işyeri alabilir mi?

Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Niue vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Niueliler Türkiye'den ev alabilir mi? Niueliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Niueliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Gine-Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi?

Gine - Bissaulular Türkiye'den ev alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den arsa alabilir mi? Gine - Bissaulular Türkiye'den işyeri alabilir mi? Gine - Bissau vatandaşları Türkiye'den nasıl ev alır?

Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Yeni Zelanda vatandaşlarının Türkiye'den tapu sahibi olma hakkı var mıdır? Yeni Zelandalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Yeni Zelandalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Helena adasında yaşayanlar Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul satın alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Helenalılar Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Palmyra Atollular Türkiye'den ev alabilir mi?

ABD'ye ait bir atol olan Palmyra Atol vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabiliyor mu? Palmyra Atollular Türkiye'den ev alabilir mi? Palmyra Atollular Türkiye'den arsa alabilir mi?

Martinikliler Türkiye'den ev alabilir mi?

Martinik vatandaşları Türkiye'ye gelerek buradan gayrimenkul sahibi olabilir mi? Martinikliler Türkiye'den ev alabilir mi? Martinikliler Türkiye'den arsa alabilir mi? Martinikliler Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi?

El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

türkiyeden kimler ev alabilir Haberi

türkiyeden kimler ev alabilir

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan gelişmelere dayalı olarak sarsılan Turizm sektörüne ilaveten emlak sektörün de de uzun zamandır yaşanan durgunluğun üzerine iki katlı ev yapmak ümidi ile arsa alan Ruslara yapılan bu uygulamalırı olumsuz etkiler yaratacağı söyleniyor. Yaşanılan gelişmelerden sonra Rus turist sayısında 3,5 milyon düşüş kaybeden turizm sektörüne emlak piyasasındaki durgunluk da eklenince ekonomideki sıkıntılar artmaya başladı. 


TOPALLI NAZIM PLANI HİKAYESİ

25 yıl evvel planlamasına başlanan, 1993 yılında Antalya merkez Topallı nazım imar planı olarak dönemin yetkili bakanlığına bağlı Bayındırlık İl Müdürlüğü tasdikli plana göre binlerce kişi tapu almış. Hazırlanan plan yasaya göre dönemin il idare kurulu tarafından, yani ilgili kurum müdürlükleri ve valilik tarafından tasdik edilmiş. O yıllarda Orman Bölge müdürlüğü orman sınırı belirleme çalışması yapmakta geç kaldığından birçok...