28 / 04 / 2024

türkiyenin 2013 demir ihracatı

türkiyenin 2013 demir ihracatı

Bu yılın Ocak - Kasım döneminde demir çelik mutfak eşyası ihracatı yüzde 13,4, alüminyum mutfak eşyası ihracatı da yüzde 29,9 artış gösterdi. Metal mutfak eşyası ihracatından 11 ayda toplam 342,4 milyon dolar döviz girdisi sağladı.

Uzmanından Borsa yatırımcılarına önemli tüyolar!

Yeni yatırım yapacaklar ve halihazırda portföyü olan binlerce vatandaş, kazançlarını artırma yollarını ararken, Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli tüyolar paylaştı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta inşaat piyasasında yaşanan artışlardan yakınan müteahhitlere bugün sevindirici haber geldi. İnşaat demir fiyatlarına okkalı bir indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demir fiyatı 2023 ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatları düştü! 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 15 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda gelen zamlarla yükselen demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları kaç lira? 15 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

İnşaat demir fiyatları düştü! 1 ton demir fiyatına indirim geldi! 10 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesi olan demir fiyatları bugün düştü. 1 ton demir fiyatına 100 lira indirim geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi! Dibe çöküyor! 1 ton demir ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Son zamanlarda rekor seviyelere yükselen demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Gelen indirimle fiyatlar düştü. 1 ton demir ne kadar oldu? 8 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 22 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Çin'de demir cevheri fiyatları, Koronavirüs vakalarından dolayı kasım ayında değer kaybederken risk iştahını artırdı. Bu durum Türkiye'de demir fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Demir fiyatlarına bugün tekrar zam geldi ve 1 ton demir fiyatı resmen fırladı. Peki demir fiyatları ne kadar? 

Demir fiyatları rekor kırdı! Fiyatlar uçmadı resmen fırladı! 7 ay sonra bir ilk! 3 Ekim 2022 inşaat demir fiyat listesi

Demir fiyatları son zamanların en yüksek rakamlarına ulaştı. Bugün demir fiyatları uçmadı resmen fırladı. İnce ve kalın demir fiyatları son dakika güncel fiyat listesi açıklandı. Peki demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte 3 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe çılgın indirim! Beklenen haber geldi! Demir fiyatları düştü! İşte demir fiyat listesi

İnşaat sektörü bugün güne indirim haberleri ile uyandı. Demir fiyatlarında beklenen indirim haberi geldi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel demir 6 Eylül  2022 fiyat listesi...

Demir fiyatları dünyada rekor kırıyor Türkiye’de neler oluyor? 28 Temmuz 2022 güncel demir fiyatları

Demir fiyatları dünya sektöründeki fiyatlarıyla zirveye otururken, Türkiye’de demir fiyatları dünden bu güne azalış gösterdi. Peki 28 Temmuz 2022 demir fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Demir fiyatları düştü! Çimento ve demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte güncel demir fiyatları 26 Temmuz 2022...

Demir cevheri fiyatları, 11 Temmuz tarihinden bu güne en yüksek seviyesine ulaşırken, son dakika demir fiyatları araştırılmaya başlandı. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? Demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir kaç TL? İşte 26 Temmuz 2022 güncel demir fiyat listesi...

türkiyenin 2013 demir ihracatı Haberi

türkiyenin 2013 demir ihracatı


Bu yılın Ocak-Kasım döneminde demir çelik mutfak eşyası ihracatı yüzde 13,4, alüminyum mutfak eşyası ihracatı da yüzde 29,9 artış gösterdi.

Türkiye, bu artışlar sonucu metal mutfak eşyası ihracatından 11 ayda toplam 342,4 milyon dolar döviz girdisi sağladı.

Demir ve demir dışı metaller sektörü; metal matkap torna uçları ihracatını da yüzde 71,6 artırdı.

İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, sektörün ar-ge ve inovasyon yatırımlarının önemini kavradığını belirterek, “demir ve demir dışı metallerden elde edilen ürün ihracatının, önümüzdeki dönemde daha büyük artışlar göstereceğine inanıyorum” dedi.

Türkiye, Kasım ayında 656,5 milyon dolarlık demir ve demir dışı metaller ihracatı gerçekleştirdi. Sektörün ihracatı, yılın Ocak-Kasım dönemi kapsayan 11 ayında 6 milyar 300 milyon dolara ulaştı.

Bu dönemde mutfak eşyası ihracatındaki artış dikkat çekti. Son yıllarda yıldızı parlayan demir çelik mutfak eşyası...