11 / 05 / 2024

türkiyenin alternatif turizmi

türkiyenin alternatif turizmi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Türleri Paneli ve Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi Programı" başladı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Stone Group Hotels'in Antalya'daki yeni oteli 2017'de açılacak!

Türkiye'de en önemli sektörlerden biri kuşkusuz turizm. Özellikle deniz turizmi açısından Akdeniz çanağında ilk akla gelen destinasyonlardan biri olan Türkiye, alternatif turizm alanında da son yıllarda büyük ilerleme kaydetti.

Ziya Yılmaz: Seneye Cityscape'de Türkiye'yi uçururuz!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Arap yatırımcının ilgisi artarak devam ediyor. Seneye Dubai'de, geniş bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz" dedi.

Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi artıyor!

DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, " Körfez yatırımcısının ilgisi artarak devam ediyor. Önümüzdeki yıl Dubai'de, geniş çaplı bir Türkiye tanıtımı yaparak, turizmi de gayrimenkulü de uçururuz” dedi.

Kırklareli alternatif Turizm projesi çalışmaları devam ediyor!

Alpullu Belediyesi ile Bulgaristan'ın Madzhrovo Belediyesi işbirliğinde yürütülen "Alternatif Turizm, Birlikte Daha Fazlasını Yapalım Projesi" sürüyor. Belediye Başkanı Sami Kırcı, proje kapsamında beldenin çamlık alanında rekreasyon alam oluşturulduğun

Türkiye 3 yeşil enerji sektöründe dünya ikincisi oldu!

Türkiye, alternatif enerjiye yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 2013 yılında gerçekleştirilen ek kapasite yatırımlarının milli gelire oranında, hidro güç, jeotermal güç ve solar su ısıtma sektörlerinde dünyada ikinci sırada yer aldık.

Muammer Türker: Antalya turizmi çeşitlenmeli!

Aska Lara Otel'de yapılan toplantının açılışında konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'da deniz, kum, güneş destinasyonunun dışına çıkılıp pazarın ve turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Aziz Kocaoğlu: Türk-Yunan turizmi için işbirliği geliştirilmeli!

Türkiye-Yunanistan arasındaki turizmi geliştirmek için düzenlenen Turizm Etkinliği'nde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türk Yunan işbirliğinin dünya barışına önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Artvin, alternatif turizm arayanları bekliyor!

Artvin Valisi Kemal Cirit, alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

türkiyenin alternatif turizmi Haberi

türkiyenin alternatif turizmi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Yüksekokulu ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle düzenlenen "Alternatif Turizm Türleri Paneli ve Turizmde Hizmet Sağlayıcıların Eğitimi Programı" başladı. Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu'ndaki açılış toplantısında konuşan Darülaceze Başkanı Aylin Çiftçi, alternatif turizm konusunun Zonguldak'tan filizleneceğini söyledi. Bu tür çalışmaların üniversiteler bünyesinde geliştirilmesinin çok önemli olduğunu belirten Çiftçi, "Turizmin geliştirilmesine yönelik büyük bir gayret var. Tabi çok yeni ve gayret sarf etmemiz gereken konular. Sağlık Bakanlığımız her konuda olduğu gibi bu konuda da yol gösterici olabilecek çünkü orada müthiş bir tecrübe, potansiyel ve bir sistem altyapısı var" dedi. Çiftçi, özen gösterilerek yatırım, takviye ve kalite geliştirme çalışmaları yapılan alanların önünün açıldığını vurgulayarak şunları kaydetti: "Medikal turizmde katedilen aşamanın önümüzde çok iyi...